Wpis z mikrobloga

Są ludzie, którzy potrafią przekuć wszelkie plany i marzenia w rzeczywistość, gdyż posiadają predyspozycje fizyczne i mentalne do osiągania sukcesu, są też tacy, którym pozostaje jedynie wyobrażanie sobie życia, jakie chcieliby mieć, ale nie mogą. Jakoż siedzę na Wykopie, to nietrudno się domyśleć, że niestety zaliczam się do tej drugiej kategorii mężczyzn. Bywa tak, że wyobrażam sobie jakby to było, jakbym miał lepsze ciało (był wyższy, nigdy nie wyłysiał, nie chorowałbym na chromoloną łuszczycę i w ogóle był chłopem niczym wyjętej spod dłuta Fidiasza, a nie jakimś żałosnym kakaludkiem mierzącym 168 cm) i co najważniejsze był bardziej ogarnięty życiowo, a nie jakąś tam gelejzą, która potyka się o własne nogi. W takiej symulacji myślowej wskakuje w buty głowy rodziny, mam żonę jak marzenie, dom jednorodzinny, samochód, lepiej płatną fuchę i w ogolę życie dla mnie nieosiągalne. Jest to prawdziwe life fiction, ale co ja, głupi stary stulej mogę wiedzieć o życiu w związku, ojcostwie i byciu prawdziwym mężczyzną (,).
#przegryw #marzeniawykopkow #przegrywpo30tce #nienawiscdosamegosiebie
CulturalEnrichmentIsNotNice - Są ludzie, którzy potrafią przekuć wszelkie plany i mar...

źródło: comment_1612036279pn55pmA9hvWTD93Us5Gw4c.jpg

Pobierz
  • 9