Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +330
bibi__ +131
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Jakie są Wasze zdania na ten temat i jakie macie doświadczenia? Firma montująca klimatyzacje twierdzi, że rewelacji nie będzie w dalszych pomieszczeniach ale powinno dać względnie radę.
Mój znajomy ma mieszkanie 64m2 o praktycznie takiej samej wysokości czyli kubatura większa, no i on twiedzi, że ma klimatyzator 3,5kW i mu starcza bez problemu. Okna ma od tej samej strony, nie są zacienione jak i u mnie.
#klimatyzacja #klimatyzator #lato dorzucam tag #budownictwo oraz #mieszkanie #mieszkania - na pewno ktoś był w podobnej sytuacji i może się wypowiedzieć
@zdzijak: Nie. Nie do kuchni. :-) Przecież masz napisane:
@zdenek1212: jestem z Mazowieckiego. To mówisz, że nie ma sensu wybierać modelu z górnej półki? Jeśli chodzi o wydajność będzie tak samo, a jeśli chodzi o hałas zarówno części wewnętrznej, jak i zewnętrznej?
@Wu70: symbolicznie czyli ile? Jeśli z 26 zrobi się 22 czy 23 to już i tak jest nieźle, pytanie tylko jak rachunki za prąd. Sąsiad mówił, że przy zwykłej taryfie i 3,5kW u niego wychodzi
Ps. Podziękuj firmie proponującej 7 kW do takiego pokoju. Zrobisz tym Pan wichurę!