Obawrwujemy dzisiaj piękne zesrańsko zwolenników Kim'a i innych zamordystów. To tylko fabryczne ograniczenie maksymalnej prędkości do 180 km/h, no przecież ( ͡°͜ʖ͡°) Później ograniczenie do 160, następnie do 140, płatności gotówkowe? A po co to komu? Oj, twój social credit jest za niski, podwyższ go aby uzyskać dostęp do swoich środków ( ͡°͜ʖ͡°) Niczym tak nie gardzę jak wykopowymi zamordystami, jestem łagodnym kierowcom i również oczekuję natychmiastowego pierdla dla piratów drogowych, ale wariant wprowadzania ograniczeń prędkości w samochodach to rak i prosta droga do Korei Północnej. A teraz czekam na odzew wykopowych posiadaczy Daci czy innej Skody planujących wyprzedzanie dwa powiaty wcześniej, że przecież tak naprawdę nikt nie potrzebuje jechać więcej niż 120 ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) #samochody #motoryzacja
@Wraczek: To bez sensu z innego względu, kto chce z---------ć i tak zdejmie ten kaganiec przy okazji wywalania w komputerze całej ekologii itp m. Sztuka dla sztuki
drogowym bandytom i ludziom bez wyobraźni, takim jak ty
Po czym to stwierdzasz? Bo nie chcę u nas drugiej Korei Północnej? To ja mam radę dla ciebie, skoro nie możesz żyć bez bata nad swoimi plecami, wyjedź na Białoruś.
@Wraczek: ja bym tego ogranicznika w ogóle nie zauważył, bez względu czym bym jechał ¯\(ツ)/¯ A jak ktoś lubi zapierdzielać po drodze publicznej, to znaczy, że ma poważny problem
@Wraczek: niczego ten kaganiec i tak nie zmieni, ani dla ludzi jak ty którzy się do niego nawet nie zbliżają, ani dla ludzi jak majtczak którzy sobie go zdejmą, ani tym którzy powodują większość wypadków przy znacznie mniejszej prędkości
@Wraczek: wnosi to tyle, że te stosowane przez Volvo czy Renault limitery do 180 km/h i tak niczego nie zmieniają. I tak większość ludzi jeździ w granicach rozsądku, próbując osiągnąć optymalne tempo podróży w stosunku do spalania i obowiązujących limitów prędkości.
Tak jak już ludzie napisali, kto będzie chciał to i tak taką blokadę zdejmie, nawet jeżeli będzie to nielegalne i będzie groziła za to utratą gwarancji.
@Wraczek: prędkość jest numerem jeden wśród powodów śmiertelnych wypadków. Dano ludziom możliwość z-----------a, ale nie są na tyle odpowiedzialni żeby z niej korzystać przez co giną - oni i inni.
Jak wymyślono i zaczęto montować pasy bezpieczeństwa to tacy jak Ty też mówili o kagańcu i zamykaniu się w klatce xD zamknęli japę jak zauważyli ze magicznie dzięki temu ludzie przestali się katapultować przez przednia szybę.
@kimunyest95 zabawne bo w przytoczonych przez ciebie Niemczech jest „tylko” kilkaset więcej śmiertelnych ofiar wypadków. Pomimo tego, że mają zdecydowanie więcej autostrad, dróg ekspresowych i dróg krajowych niż Polska :) o tym że jest więcej użytkowników wspominać chyba nie muszę. A to że nie mają limitu prędkości na wielu odcinkach też chyba jest jasne. Dzisiaj popołudniu odbyłem krótką podróż, jakieś 100km i na tym krótkim odcinku gdy ja stabilnie jechałem sobie
To tylko fabryczne ograniczenie maksymalnej prędkości do 180 km/h, no przecież
@Wraczek: oni po prostu nie wierzą w pańśtwo i wolą przerzucić odpowiedzialność na podmiot prywatny, który łatwiej rozliczyć. W sumie im się nie dziwię, natomiast problem jest taki, że to nie będzie działać. Takie ograniczenie jest już w Japonii, i co japończycy nie jeżdżą szybciej niż 180km/h? ( ͡°͜ʖ͡°)
@Wraczek Widać jeszcze za mało ludzi zginęło na polskich drogach w tak widowiskowy sposób jak przez majtaczaka, żeby każda ameba z prawem sobie uświadomiła że szkoda czyjegoś życia i swojej wolności, żeby na trasie zyskać kilkadziesiąt minut.
@Wraczek: @kimunyest95 problem z takimi ograniczeniami jest taki, ze i tak to będzie dotyczyc tylko ubogich/uczciwych. Cwaniacy znajda sposoby i i tak sie wywina..
@Wraczek: nie można wyprzedzać przed przejściem dla pieszych? J----i komuniści nie będą mi mówić co mam robić! Co to za zakazy, gdzie my żyjemy, Korea Północna czy Białoruś? Jak sobie będę chciał nie wyprzedzać przed przejściem to nie będę, nikt nie musi mi mówić! Zamordyści! Gardzę!
W wieku 30 lat odkryłem dwie rzeczy. Tostami nie najesz się choćbyś zjadł 6-7, krokietami również. Jem już chyba 5 krokieta i czuję, że muszę coś zjeść innego, żeby się najeść ( ͡°͜ʖ͡°)
To tylko fabryczne ograniczenie maksymalnej prędkości do 180 km/h, no przecież ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Później ograniczenie do 160, następnie do 140, płatności gotówkowe? A po co to komu? Oj, twój social credit jest za niski, podwyższ go aby uzyskać dostęp do swoich środków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niczym tak nie gardzę jak wykopowymi zamordystami, jestem łagodnym kierowcom i również oczekuję natychmiastowego pierdla dla piratów drogowych, ale wariant wprowadzania ograniczeń prędkości w samochodach to rak i prosta droga do Korei Północnej.
A teraz czekam na odzew wykopowych posiadaczy Daci czy innej Skody planujących wyprzedzanie dwa powiaty wcześniej, że przecież tak naprawdę nikt nie potrzebuje jechać więcej niż 120 ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#samochody #motoryzacja
Sztuka dla sztuki
W Polsce można jeździć maksymalnie 140 km/h. Jak ci się nie podoba, to proszę jechać do Niemiec i palowac na autostradzie z innymi tlumanami.
Szybko, ale bezpiecznie. Do czasu.
Po czym to stwierdzasz? Bo nie chcę u nas drugiej Korei Północnej? To ja mam radę dla ciebie, skoro nie możesz żyć bez bata nad swoimi plecami, wyjedź na Białoruś.
A jak ktoś lubi zapierdzielać po drodze publicznej, to znaczy, że ma poważny problem
Tak jak już ludzie napisali, kto będzie chciał to i tak taką blokadę zdejmie, nawet jeżeli będzie to nielegalne i będzie groziła za to utratą gwarancji.
Z tym, że
Jak wymyślono i zaczęto montować pasy bezpieczeństwa to tacy jak Ty też mówili o kagańcu i zamykaniu się w klatce xD zamknęli japę jak zauważyli ze magicznie dzięki temu ludzie przestali się katapultować przez przednia szybę.
Serio nie byłbyś za
Takim jak ty to się należy nawet i na kolei kibel 40km/h
Wolno i niebezpiecznie, bo parówa spanikuje i wywali na czołówkę xD
Pomimo tego, że mają zdecydowanie więcej autostrad, dróg ekspresowych i dróg krajowych niż Polska :) o tym że jest więcej użytkowników wspominać chyba nie muszę. A to że nie mają limitu prędkości na wielu odcinkach też chyba jest jasne.
Dzisiaj popołudniu odbyłem krótką podróż, jakieś 100km i na tym krótkim odcinku gdy ja stabilnie jechałem sobie
@Wraczek: oni po prostu nie wierzą w pańśtwo i wolą przerzucić odpowiedzialność na podmiot prywatny, który łatwiej rozliczyć. W sumie im się nie dziwię, natomiast problem jest taki, że to nie będzie działać. Takie ograniczenie jest już w Japonii, i co japończycy nie jeżdżą szybciej niż 180km/h? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jest kwestia nauczenia
@quizonmyface: i co zmieni ograniczenie do 180km/h w przypadku gościa wbijającego się w ludzi na pasach przy 80km/h?