@sajnguri800: To juz jest bardzo stare.Ale szczerze i tak nie moglby byc prezydentem.Wyglada jak Mozg z tej bajki Pinki i mozg.Nie mam nic do niego, fajny i smieszny, ale jednak wyglad robi swoje.Troche takie smieszny
@murzyn_w_solarium logika jak u starych bab. Trza na tego Dudę głosować, bo postawnie wygląda, wypowiedzieć się umie, doktur prawa a nie co to ten Komorowski bul pisze .....
@mrKuaku: Ale kurde xdd jakby ktos na arenie miedzynarodowej taki macron czy Biden zobaczyli kurde takiego smiesznego chlopa to by beke cisneli z polski xd
Powiedz mi jak prezydentem moze byc gosc co prowadzil mam talent XDDD chyba trzeba miec jakas wiedze by pelnic ta funkcje tak ? XDD
@murzyn_w_solarium: hmm a kojarzysz takiego prezydenta USA Ronalda Regana ? Wiesz kim był ? Aktorem. Czy cisnął ktoś z nich bekę ? Trzeba mieć większą wiedze żeby pełnić te funkcje tak ? To ja ci odpowiem: aktualny prezydent jest doktorem prawa, ma wszelaką wiedzę i kompetencje
@murzyn_w_solarium: hmm a kojarzysz takiego prezydenta USA Ronalda Regana ? Wiesz kim był ? Aktorem. Czy cisnął ktoś z nich bekę ?
Trzeba mieć większą wiedze żeby pełnić te funkcje tak ? To ja ci odpowiem: aktualny prezydent jest doktorem prawa, ma wszelaką wiedzę i kompetencje