Wpis z mikrobloga

Julka: Yyy, jestem niezwykle zła yyy, że musimy, yyy, chlip chlip, yyy, no po prostu j*bać ich

Tłum: BRAWO, DZIELNA DZIEWCZYNA, CO ZA ODWAGA, KLAP KLASK KLAP KLASK

I to tyle jeśli chodzi o inteligencję protestujących p0lek, które po raz kolejny udowodniły, że nie nadają się do niczego innego jak tylko robić za darmową cipe dla murzynów.

#bekazlewactwa #bekaztwitterowychjulek #p0lka
s.....j - Julka: Yyy, jestem niezwykle zła yyy, że musimy, yyy, chlip chlip, yyy, no ...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 31
@sebsossj: po pierwsze to wcale nie wygląda tak jak napisałeś a po drugie to ty jakbyś dostał do ręki mikrofon od kogoś i poczuł na nim ciepło drugiej osoby to byś nie był w stanie się poruszyć ze zdziwienia... abstrahując od tego że pewnie większość życia spędziłeś samotnie w domu malkontencie
@lol_cat:
@PepeTheFrog:
j.w.
  • Odpowiedz
@pCiupaga: @PradziwyMirek: Zapewnie wypadłbym wybornie, bo za małolata jeździłem nawet na wojewódzkie konkursy recytatorskie, ale co wy możecie o tym wiedzieć kukoldy XDD Jak zwykle wykopki wiedzą o kimś więcej niż dana osoba sama o sobie xD
Chociaż przynajmniej teraz za tę próbę dzielnego białorycerstwa możecie pójść po chrupka do swoich właścicielek i łechtać przerośnięte ego p0lek dalej xD
  • Odpowiedz
  • 23
@sebsossj: xddddddddd w wieku 6 lat powiedziałeś z pamięci kilkanaście zdań i się nie zająknąłeś no gratuluję
nie chodzi o to żeby powiedzieć coś z pamięci ale żeby dostosować to do sytuacji a przy tym już trzeba myśleć i niestety nie brzmi to tak płynnie
dlaczego umniejszasz tej dziewczynie?
a jak już się chwalimy osiągnięciami to ja nke jeździłem ale wygrywałem konkursy recytatorskie, byłem w kółku teatralnym i wystąpiłem w
  • Odpowiedz
@PradziwyMirek: Ale ty wiesz, że określenie małolat nie sprowadza się tylko do niszowego wieku a praktycznie do 18. roku życia, co nie? Zresztą, nawet wymyślając te 6 lat nadal stawiasz mnie w świetle ponadprzeciętnego dziecka, bo większość w takim wieku jeszcze srała pod siebie, a na chleb mówili pep, więc miło mi. Byłeś w kółku i co? Życiowa rola jaką zagrałeś to było uschnięte drzewo xD Szacun
No i kończąc
  • Odpowiedz
@sebsossj: No i ile jest osób na takich konkursach? Plus zainteresowanych tym co mówisz, bo to że tam są to nie znaczy że poświęcają ci uwagę. Kolejną sprawą jest to że ona nie ciśnie z kartki.
Ty jak jedziesz na konkurs dostajesz termin i możesz się przygotować choćby i psychicznie przed takim wystąpieniem
  • Odpowiedz
  • 3
@sebsossj: wracając jeszcze do twojego pierwszego komentarza,

jak zwykle wykopki wiedzą o kimś więcej niż dana osoba sama o sobie

ty podsumowałeś dziewczynę na podstawie minutowego filmu, a ja ciebie za podstawie nasyconego nienawiścią wpisu i komentarzy, gdzie widzisz problem? czy to te sławne podwójne standardy k o b i e t??
jeśli fakt że recytowałeś w wieku 6 lat uważasz za przesądzający o twojej ponadprzeciętności to winszuję
a kończąc
  • Odpowiedz
  • 1
@Karakatamakatula: szkoda że zamknął się w swojej bańce negatywnego spojrzenia na świat, ale jeśli nie chce to na siłę nie jesteśmy w stanie mu pomóc możliwe że jeszcze bardziej ugruntuje się w swojej nienawiści ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz