Aktywne Wpisy
rozowyslonikx +246
2700 plus prąd i gaz za takie coś na grunwaldzie #poznan
pangkor +537
#l-------------j #wakacje #pogoda #polska #takaprawda
Wole 30 stopni temperatury niż:
-5 i deszcz przez pół roku,
-brak słońca,
-ciemno o 16,
Wole 30 stopni temperatury niż:
-5 i deszcz przez pół roku,
-brak słońca,
-ciemno o 16,
Tłum: BRAWO, DZIELNA DZIEWCZYNA, CO ZA ODWAGA, KLAP KLASK KLAP KLASK
I to tyle jeśli chodzi o inteligencję protestujących p0lek, które po raz kolejny udowodniły, że nie nadają się do niczego innego jak tylko robić za darmową cipe dla murzynów.
#bekazlewactwa #bekaztwitterowychjulek #p0lka
@lol_cat:
@PepeTheFrog:
j.w.
Chociaż przynajmniej teraz za tę próbę dzielnego białorycerstwa możecie pójść po chrupka do swoich właścicielek i łechtać przerośnięte ego p0lek dalej xD
nie chodzi o to żeby powiedzieć coś z pamięci ale żeby dostosować to do sytuacji a przy tym już trzeba myśleć i niestety nie brzmi to tak płynnie
dlaczego umniejszasz tej dziewczynie?
a jak już się chwalimy osiągnięciami to ja nke jeździłem ale wygrywałem konkursy recytatorskie, byłem w kółku teatralnym i wystąpiłem w
No i kończąc
Ty jak jedziesz na konkurs dostajesz termin i możesz się przygotować choćby i psychicznie przed takim wystąpieniem
ty podsumowałeś dziewczynę na podstawie minutowego filmu, a ja ciebie za podstawie nasyconego nienawiścią wpisu i komentarzy, gdzie widzisz problem? czy to te sławne podwójne standardy k o b i e t??
jeśli fakt że recytowałeś w wieku 6 lat uważasz za przesądzający o twojej ponadprzeciętności to winszuję
a kończąc