Aktywne Wpisy
Habebok +32
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +329
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
"Masowe kontrole" XD
Mnie szczególnie to ostatnie rozwaliło. Oni są tak bardzo oderwani od rzeczywistości. Typ bankrutuje, najem lokalu kilkadziesiąt tys. zł, pracownicy na utrzymaniu, długi do sufitu, a rząd "kontrole bedo!!!".
XD XD
Kontrolować to sobie można jak wszystko jest gitara, a ktoś spod lady sprzedaje kilka sztuk papierosów bez akcyzy - wtedy można liczyć na to że ludzie się przestraszą.
Rząd totalnie nie rozumie tej sytuacji. Desperacji bankrutujących bez podstawy prawnej ludzi i w---------h klientów, którzy dostają p-------a od roku siedzenia w domu na podstawie konferencji na twitterze.
Nie twierdzę, że nie powinno być rygoru sanitarnego. Jak najbardziej powinien, daleko mi do foliowej czapeczki. Po prostu przedsiębiorcy mówią po polsku, rząd po mandaryńsku. To zmierza do pięknej katastrofy.
#koronawirus #szczepionka #takaprawda #ekonomia #gospodarka #protest