Wpis z mikrobloga

prawdopodobnie koło Kalisza zrobili podobnie i rzadko kto tam trafia bo kasa zaraz się znajduje

@bussior: tak jest, to jest obejście na cwaniaków, a jak nie to wypad do baraków ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@postrachNocnegoSzczura: najbardziej mnie śmieszą osoby, które twierdzą, że to zły pomysł, bo "ci ludzie powinni być mieszani z osobami funkcjonującymi w normalny sposób, żeby się od nich uczyć". XDD niestety ten model działa u mnie w mieście i kończy się tak, że normalni ludzie spać nie mogą, bo patusy drą mordy, a na ulicę strach wyjść. Bardzo dobrze, sam bym się dorzucił do tych kontenerów i wyrzucał tam patolę. Najlepiej
  • Odpowiedz
@prawilnymireczek: o to już się powinna martwić opieka społeczna. Rozwój patologii imo jest naturalnym następstwem takiego rozwiązania, ale trzeba pracować z tym co się ma. A ma się beznadziejne prawo lokatorskie i ślamazarne sądy.
  • Odpowiedz
@postrachNocnegoSzczura: u mnie w mieście też takich powywalali do kontenerów i wszyscy sobie chwalą. Miasto bo więcej mieszkań socjalnych i patola nie zalega nie zapuszcza bloków, ludzie, którzy zajęli ich miejsca, bo mają mieszkania, ich byli sąsiedzi mają towarzystwo level up a oni sami są wśród swoich.
  • Odpowiedz