Wpis z mikrobloga

Posiada ktoś z mirków Toyote C-HR ? Przymierzam się do zakupu tego auta i interesuje mnie opinia osób które miały styczność z tym autem a dokładnie chodzi o to z jakim silnikiem te auta są najbardziej korzystne w zakupie. Autem robię średnio około 500km tygodniowo plus sporadycznie jakieś dalsze wyjazdy okolicznościowe ( typu urlop albo jakiś wypad rekreacyjny ) doradzi ktoś jaki model silnika przy takim użytkowaniu byłby najlepszą opcją i czy wgl to auto jest dobrym wyborem ?? #samochody #toyota
  • 9
@bartas009: CHR kto co lubi, moim zdaniem to beznadziejny wybór. Auto jest raczej miejskim suvem dla kobiet aby czuły się pewniej na drodze a nie funkcjonalnym wyborem dla faceta. Ma typowo kobieca budę. Na zewnątrz wydaje się duże, w środku małe, przygnębiający ciemny tył przez za małe okna z tylu. Widoczność przez to z tylu marna. Ciemne auto w środku, jeździłem nim trochę na panku i szczerze powiedziawszy już lepiej jeździło
@bartas009: @rtp_diov: @rkadjar: Używam od 3 miesięcy, brałem 2.0 184KM FL, jestem zachwycony. eCVT to dla mnie idealna skrzynia, jeździłem chwilę automatem z bmw 1 f20 lift i mieszanie biegami w skrzyni automatycznej stopniowej to tragedia. W środku jest mega wygodna, zarówno dla pasażerów w przednim rzędzie jak i tylnym, mowa o 4 osobach dorosłych, dla 5 może być ciasno.

Zawieszenie spisuje się świetnie, jedyne czego mi brakuje to