Ta bańka jest inna. Bitcoin czy Tesla mają paradygmat a to pieniądz przyszłości, a to samochody przyszłości. Gamestop nie ma paradygmatu. Chodzi o to żeby #!$%@?ć fundusze shortujące. Tutaj ludźmi kieruje wyłącznie nienawiść i chciwość xD
Aczkolwiek nie wiem co się stanie jak cel zostanie osiągnięty xD GME to martwa spółka więc #!$%@? z hukiem xD Ogólnie gra się pod zamknięcie
@valencianista: bo to meme stock I ci z reddita lubią cyfry 420 i 69. Tam poustawiali tp kilka dni /tyg temu bo myślą że to top. Myślę że może tam dojść i trochę spuści orderów że smyczy
Jak to #!$%@? to ino roz
Większe niż bania na bitcoin
#gielda
Komentarz usunięty przez autora
@gosciu82: Lecimy po 1000$ xD
Ta bańka jest inna. Bitcoin czy Tesla mają paradygmat a to pieniądz przyszłości, a to samochody przyszłości. Gamestop nie ma paradygmatu. Chodzi o to żeby #!$%@?ć fundusze shortujące. Tutaj ludźmi kieruje wyłącznie nienawiść i chciwość xD
Aczkolwiek nie wiem co się stanie jak cel zostanie osiągnięty xD GME to martwa spółka więc #!$%@? z hukiem xD
Ogólnie gra się pod zamknięcie
I ci z reddita lubią cyfry 420 i 69. Tam poustawiali tp kilka dni /tyg temu bo myślą że to top. Myślę że może tam dojść i trochę spuści orderów że smyczy
Komentarz usunięty przez autora