Aktywne Wpisy

Fanatyk_Wedkarstwa +3831
Jak tam wykopki sie bawicie na pisowskim portalu?
Srpóbujcie napisać znane hasło składające się z 8 gwiazdek ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sensie - napiszecie 5 gwiazdek, spacja i 3 gwiazki.
Efekt: ****
NIE MA OBRAŻANIA PARTII XD #polityka
Srpóbujcie napisać znane hasło składające się z 8 gwiazdek ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sensie - napiszecie 5 gwiazdek, spacja i 3 gwiazki.
Efekt: ****
NIE MA OBRAŻANIA PARTII XD #polityka

Kończy mi się ważność świadectwa Kwalifikacyjnego E Grupa I.
Prowadzę własną działalność gospodarczą i w związku ze zmianą przepisów czy na taki kurs i egzamin mogę się zapisać?
Nie posiadam wykształcenia związanego z elektryką ani praktyk.
Robił może ktoś kurs online coś może polecić ?
#zzyciaelektryka #elektryka #praca #pracbaza #prawo #uprawnienia #sep
Prowadzę własną działalność gospodarczą i w związku ze zmianą przepisów czy na taki kurs i egzamin mogę się zapisać?
Nie posiadam wykształcenia związanego z elektryką ani praktyk.
Robił może ktoś kurs online coś może polecić ?
#zzyciaelektryka #elektryka #praca #pracbaza #prawo #uprawnienia #sep
Zgodnie z obietnicą wołam wszystkich zainteresowanych moimi pierwszymi wrażeniami perfum od Miler Masculinite. Zaznaczam że mój plebejski nos mógł nie sprostać zadaniu więc proszę na ten opis patrzeć z przymrużeniem oka.
Dostałem z rana próbkę 2 ml i od razu poszedł strzał na nadgarstek. Pierwsze wrażenie "what the fcuk", po aplikacji tak daje tanim alkoholem że miałem wrażenie jakbym spsikał się prezentem od mamy z czasów podstawówki marki avon. No więc otwarcie niezachęcające, przynajmniej dla mnie.
Po odparowaniu nadmiaru procentów przebija się delikatnie dym, cedr i słodycz która mocno kojarzy mi się z Azzaro Wanted, ale jest dużo delikatniejsza. Z uporem maniaka próbowałem wyczuć grejpfruta, jednak upór okazał się daremny. Ta faza rozwoju zapachu trwa około godziny i moim zdaniem jest najprzyjemniejsza.
Po około godzinie wszystkie nuty słodkości odchodzą w siną dal i zostaje tylko i wyłącznie palone drewno, dym, suszone śliwki, od różowej usłyszałem że pachnę jak ognisko. I tak też określiłbym ten zapach "Palone drewno"
Po moich wrażeniach / wypocinach płynnie przechodzę do najważniejszego czyli trwałości. Wczoraj ktoś wrzucał screen z wrażeniami kogoś z facebooka że trwałość nawet do 20 godzin. Można włożyć to między bajki. Robiłem dwa podejścia nagdarstkowe i globala i wnioski są następujące:
- pierwsza faza trwa około godziny i przez godzinę perfumy jako tako projektują (coś jak delikatne irysowce pokroju valentino uomo)
- druga faza, dymna utrzymała się na skórze około 7 godzin z tym że od 5 trzeba było już nieźle szorować nosem żeby cokolwiek wyczuć.
- jeżeli chodzi o globala to zarzuciłem 5 strzałów przed wyjściem na spotkanie o 16:00 i teraz po powrocie o 18:30 zapach całkowicie uciekł, dałem się obwąchać porządnie różowej i stwierdziła "ale tu nikogo nie ma" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Projekcja, moim zdaniem, od samego początku jest mizerna i ginie całkowicie po godzinie.
Podsumowując moim zdaniem zapach jest dość ciekawy, na pewno nie jest to #!$%@? jakiegoś sosydża jak niektórzy sugerowali, ale parametry ma niestety dość słabe. Cenę jaką byłbym skłonny zapłacić za ten zapach to maksymalnie 150 zł.
Tyle moich wypocin lista wołania:
@studentskyyy
@bxl
@Pablo_Pablito_Santo_Subito
@bezpieczne_zapalki
@acetone
@WujekAtom
@Herman88
@Mokofacza
@Westfall
@Neptyk90
@CantTakeMyEyes
@Qtavon
@Zabi96
@bez_szalu
@kocia_morda
@cheeky_90
@Hydrant667
@Szymek7257
@ptasznik1000
@megabraknazwy
@Zorz
@richr
@Lil_Vat
@Fermiol
@ZlewBojowy
@newskamil11
@Jakubbie
@K_i_T_a_S
@ophiuchus
@Admiinistrator
@eemu
@neurokorba
@Zether
@syzygia
@bukem
@mwss
@Mavio
@grzzzybi
@guma888
@Huupson
@booolooo
@AdelbertPeel
@FarQ
@Zolwi88
@Dysanix
@azokk
@Epopielski
@AndrzejBrewiarz
@macmacabra
@m1chau
@Hari2
@dlazi
@Riviva_
nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym
@ptak_powszedni:
Po tym mógłbym przestać czytać, ale się nie poddałem.
Te nuty spalonego drewna brzmią fajnie, ale pewnie daleko mu do By The Fireplace.
Dzięki za wołanie!
Komentarz usunięty przez autora
Natomiast odnośnie tematu - jak zobaczyłem, że wypuszcza perfumy to się właśnie zastanawiałem co to będzie. Aczkolwiek koleś ma wyrobiona taka pozycje guru męskości, że nawet gdyby wlewał wodę Brzozowa do swoich butelek cyz