Wpis z mikrobloga

Przeciez to państwo polskie się z tego rozlicza, a im tych kamienic państwo polskie nie zrabowało, tylko sami je porzucili albo była to wina okupanta.

@KawaJimmiego: @Ordo_Publius:
Właśnie czytam książkę w tematyce rozmytej odpowiedzialności Polaków, oddajmy głos świadkom:

„Były tez miejsca, gdzie jeszcze całe ciała były, niespalone. Jak śledzie leżały w tych dołach. I byli ludzie, co je oglądali. Patrzyli w zęby i w inne miejsca. Oj, coś strasznego. Myśmy
  • Odpowiedz
@KawaJimmiego: dawanie j-----a o Izrael to domena prawactwa. Zawsze jak chce poczytać ciekawostki o jakimś gównopaństwie z bliskiego wschodu to wchodzę na główną. To jest ta słynna ojkofobia chyba bo Polskę macie w dupie najwyraźniej
  • Odpowiedz
@KawaJimmiego: przecież to Ty jesteś „ogółem”, Ty garbie. Ogółem, który wypiera odpowiedzialność Polaków i Polski. Nieświadomym, niedouczonym i mającym przy tym dość tupetu by wypisywać bzdury o tym, że „im tych kamienic państwo polskie nie zrabowało, tylko sami je porzucili albo była to wina okupanta”.
  • Odpowiedz
Neuropku, więc mówisz że pragniesz rozdziału Kościoła od państwa, tak? A zwalczyłeś już religijne państwo żydowskie? Nie? No to jazda do Izraela, a nie krytykować święty polski kościółek.
  • Odpowiedz
@KawaJimmiego: Te gadki są na poziomie wpisów czemu polskie feministki nie walczą o prawa kobiet w Arabii Saudyjskiej.

Odpowiedź jest prosta. G---o mnie obchodzi ustrój Izraela w przeciwieństwie do kraju gdzie mieszkam.
  • Odpowiedz