Aktywne Wpisy
Eliade +2
lossless 0
Mirki mam taki mały problem ale bardziej natury czysto ludzkiej. Otóż dostałem kilka dni temu nowy PR do swojego projektu open source, ale raczej będę zmuszony go odrzucić no bo tak:
- nie działa
- kod jest c-----o napisany
- w ogóle się nie wpisuje w obowiązujące konwencje (tu akurat trochę moja wina, mogłem lepiej napisać dokumentację)
- zaproponowane featury i tak będą bezużyteczne w nowym releasie
No
- nie działa
- kod jest c-----o napisany
- w ogóle się nie wpisuje w obowiązujące konwencje (tu akurat trochę moja wina, mogłem lepiej napisać dokumentację)
- zaproponowane featury i tak będą bezużyteczne w nowym releasie
No
Mamy to! #chwalesie
Pierwsze w Polsce elektryczne pogotowie energetyczne ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
Auto już jeździ w ramach ZKlaster Serwis, a jego zadaniem jest serwis oraz monitoring instalacji energetycznych. Zbudowany na platformie land rovera defendera 130, z napędem 4x4, o zasięgu około 250 km, bez problemu przemieszcza się w trudnym terenie, ułatwiając konserwację instalacji energetycznych, ze szczególnym uwzględnieniem OZE.
To już kolejne auto, które zeszło z linii Innovation AG.
Po samochodach, które znalazły zastosowanie w kopalniach i Karkonowskim Parku Narodowym, oraz zbudowanym na zlecenie #inpost elektrycznym dostawczaku spółka stworzyła pierwsze w Polsce elektryczne pogotowie energetyczne.
Jeśli macie jakieś pytania to z chęcią na nie odpowiemy! :)
Link do znaleziska.
#oze #energetyka #ciekawostki #odnawialnezrodlaenergii #motoryzacja #polska #fotowoltaika #tworczoscwlasna #mechanikasamochodowa #mechanika
Jak najbardziej można. ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@Zklaster: Dodaj webasto na ropę i problem rozwiązany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zklaster: Jakieś info o tym?
@Dru_Gru: dla amatorów na pewno
Komentarz usunięty przez autora
Dzięki za cenną uwagę Mireczku!
@M_longer: PGE Górnictwo i Energetyka Konwencjonalna (PGE GiEK) postanowiło przetestować polską konwersję samochodu Land Rover na model elektryczny. Sokół 4×4 został zaprojektowany z myślą o poruszania się w wyjątkowo trudnych warunkach, więc przez pewien czas był testowany w odkrywkowej kopalni węgla brunatnego w Turowie.
(zdjęcie na początku testów)