Nie chciało mi się czekać na matche, różowe podały jednak w opisie snapa. Stwierdziłem, a co mi tam, napiszę do paru na snapie. Żadna nie odpisała XDDDDDDDDD #tinder #przegryw #logikarozowychpaskow
@protazy_bonk: Bo byłeś tylko jednym z tysiąca spermiarzy do nich piszących. Nie wiem po co to piszą w ogóle, chyba lubią mieć zaspamowaną skrzynkę przez jakiś randomów bo atencja się zgadza, zamiast odfiltrować sobie czadów.
@protazy_bonk: ogólnie jak typiarka ma insta czy snapa w opisie to juz mozna sobie odpuscic bo jesli wgle one odpisuja to pewnie chadom 10/10 a sa tam glownie dlatego zeby im nabic followersów
@protazy_bonk: one chyba poprostu dopiero aspirują do jakiś instacelebrytek albo poprostu chcą w liceum mieć większy fejm i dlatego te followy zbierają, nie wiem na c--j im to ale jeszcze żadna typiarka z ig w opisie mi nie odpisała nawet na jakiś zajebisty otwieracz
Uratowałem wczoraj kota w pracy. Jest wygłodzony, nie chce jeść, pić. Dawałem jej tylko wody w strzykawkę. Do weta pojadę rano jutro bo za niedługo ruszam do pracy. Mogę spróbować jej coś wcisnąć na siłę? #koty #pokazkota
#tinder #przegryw #logikarozowychpaskow