Aktywne Wpisy
Hopsa +24
Hejka,
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Selvanas +114
#olx #januszebiznesu #zlodzieje #oszustwo
@gloom: nie rozumiem co napisałeś
Ale kto jest elektronicznym frajerem i nie potrafi przeczytać zaleceń olx, to jego strata.
Samo olx nie poda przecież jednej prostej i logicznej informacji, bo ... nawet nie wiem jak to nazwać.
Mianowicie: NIE KUPUJ OD NIKOGO KTO DOPIERO CO ZAŁOŻYŁ KONTO ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■
Natomiast #!$%@? mnie już obchodzą stare dziady. Jako były informatyk tłumaczyłem wielokrotnie. Ba, nawet prowadziłem swego czasu kursy obsługi komputera m.in. tzw" komputerowe prawo jazdy". I co? Psińco, w dupie to mieli bo "przecież ludzie nie oszukują".
W co nie wejdę na olx to "uwaga przeczytaj znowu oszukują!" aż do
Ale wydaje mi się że trochę też na portalach ciąży odpowiedzialność. Ludzie to dzbany i choć by mieli czerwoną
Przez pryzmat porządnych opisów mogę powiedzieć że dobrze opisany przedmiot nie będący niczym kolekcjonerskim ani specjalistycznym nie sprzeda się.
Wolę odpalić frycowe alegro, niż tracić nerwy na zjebów i oszustów dybiących na okazje ogłoszeniowe wystawiane na "darmowych" portalikach.
Ale po tagu #olx cebula w polakach zbyt mocna żeby płacić od sprzedanej rzeczy.
Lepiej ponarzekać ( ͡° ͜ʖ ͡°)