Aktywne Wpisy
tomasztomasz1234 +489
Zobaczcie jak na zamkniętych grupach lekarze organizują lobbing. Rzecznik Izby lek. Kosikowski sam nie do końca wie, co konkretnie ma być sparaliżowane jak zrobi się limit pensji lekarzy, więc prosi o "amunicję" xDD
Wręcz podziwiam to środowisko, nikt tak bezwzględnie nie broni swoich interesów. Ciągle organizują się, żeby grzać swoje. Całkiem skutecznie, niektórzy nawet na Wykopie łykają jednocześnie bajki o "przeciętnych zarobkach 20-25k" i "kompletnym paraliżu po ograniczeniu pensji do 48k". A
Wręcz podziwiam to środowisko, nikt tak bezwzględnie nie broni swoich interesów. Ciągle organizują się, żeby grzać swoje. Całkiem skutecznie, niektórzy nawet na Wykopie łykają jednocześnie bajki o "przeciętnych zarobkach 20-25k" i "kompletnym paraliżu po ograniczeniu pensji do 48k". A
źródło: rzecznik
Pobierz
MrBeast +221
źródło: G4rRjr2XIAAmwcF
Pobierz

#perfumy #rozbiorka
Marc-Antoine Barrois - Ganymede
Cena: 6,3 zł/ml
Ilość: max. 80ml
Marc-Antoine Barrois - B683
Cena: 6,3 zł/ml
Ilość: max. 80ml
Jak zbierze się z 60ml to zamawiam flakon, mam nadzieję że MSB nie ma problemów z dostępnością jak tylu mirków zamawia ;)
Na rozbiórkach niżej widziałem, że od 10ml chodziły deklaracje to chętnie utrzymam ten trend. Także nie przedstawiam zapachów, linki wrzuciłem wyżej do fragry, a tutaj jeszcze mogę Wam wstawić artykuł z bloga, który mnie zaciekawił.
dekanty 10/15/20/30 po 2,5zł/szt
piczkomat 13zł
źródło: comment_1611583374OYxzZ53l8JShdc1fRxceZz.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Poproszę 10 Ganymede
Ganymede: 55ml (25ml do kupna flaszki)
B683: 70ml (40ml do kupna flaszki)
źródło: comment_1611612886i9qdNU84nb94M94bJ14tma.jpg
Pobierz@thinval: przy B683 muszę chyba postawić na bardziej agresywny marketing ( ͡° ʖ̯ ͡°)
B683: 40ml do rozbiórki