Aktywne Wpisy

Moseva +32
Jaką ściemę wciskasz sobie od lat?
Ja zacznę: od jutra dieta ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja zacznę: od jutra dieta ( ͡° ʖ̯ ͡°)

EDWARD_MORDAKE +40
Wariaty, co sie wczoraj o------o, przeżyłem incepcje XD
Byłem sobie we śnie, skumalem się że to sen ale sceneria to był kościół, dużo ludzi, mówię a dla beki im powiem że to sen - ich oczy się zmieniły na czarne, każdy się na mnie zaczął gapić, creepy jak c--j, podeszła do mnie kobieta mówi "nie powinno Ciebie tutaj być" i pum nagle czerń, obudziłem się, nagle skumałem że to znowu jest sen,
Byłem sobie we śnie, skumalem się że to sen ale sceneria to był kościół, dużo ludzi, mówię a dla beki im powiem że to sen - ich oczy się zmieniły na czarne, każdy się na mnie zaczął gapić, creepy jak c--j, podeszła do mnie kobieta mówi "nie powinno Ciebie tutaj być" i pum nagle czerń, obudziłem się, nagle skumałem że to znowu jest sen,

#lego #bionicle
Bionicle prowadzi w głosowaniu Lego na najlepszą serię, które przeprowadzają z okazji 90 rocznicy.
źródło: comment_1611525011zKUJR6c8BBnpsEwgAvSQtT.jpg
PobierzJeśli tak będzie to pewnie "klasyczni" fani się zepną i wygra Classic Space lub Pirates. Trochę by mnie to
źródło: comment_1611526378Siy00Hxv5SDy7hRgVrgOrR.jpg
PobierzMiało to wpływ na całą firmą który widać teraz, przy seriach takich jak Ninjago gdzie popularność jest podbijana przez kreskówkę.
@zjembigos: Galidor też miał własny serial, live action współfinansowany przez Lego. Była to chyba największa wtopa finansowa Lego, bo serial nie był zbyt popularny, a zabawki już zbyt mocno odchodziły od Lego, były to właściwie zwykłe "action figure" tylko z możliwością rozczłonkowania. Bionicle jeszcze pozwalało na większą kreatywność.
@Czymsim: Pytanie kto by to kupił.
@DudyStary: Szału chyba nigdy nie było. Ja też za tą serią nie przepadam, ale jak obsrewowałem dzieciaki to fajnie się tym bawiły. Szybko budujesz, przebudowujesz, są różne bronie, walka, nawet 4 latek coś zbuduje w kilka minut.