świat się sypie i rozwala, a ty razem z nim i nie cieszy cię to wcale, gorzej jest ci z tym nie mam na to żadnej rady, ja nie umiem dawać rad sam się topię w swoich wadach, sam się składam z samych wad
@przepalonebezpieczniki: to prawda, całą tę płytę ich uwielbiam, duży sentyment niesie ze sobą ta muzyka. swoją drogą doceniam wybór avataru, zdaje się, że gdzieś mam zapisane inne prace od tego samego autora.
@atteint: Uwielbiam wszystkie prace! Na dodatek sama autorka jest śliczna. Chciałabym kiedyś dorwać jej obraz, ale nie wydaje mi się to możliwe na tę chwilę, gdyż sprowadzenie z LA kosztowałoby fortunę. Może kiedyś.
@przepalonebezpieczniki: ej kurde, to naprawdę fajna animacja. podoba mi się opakowanie, jak i treść. jeśli lubisz animowane teledyski, to tu mam malutką listę z takimi, w każdym razie polecam.
i nie cieszy cię to wcale, gorzej jest ci z tym
nie mam na to żadnej rady, ja nie umiem dawać rad
sam się topię w swoich wadach, sam się składam z samych wad
Waglewski, Fisz, Emade - Dziób Pingwina
o właśnie. a nie mogłem sobie przypomnieć nazwiska. no i tym samym przypomniałaś mi o istnieniu tego teledysku. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jest jeszcze fajny i p------y teledysk. Co prawda inny autor i zupełnie inna kreska, ale bardzo ciekawy XD
Concorde - Sons
https://www.wykop.pl/wpis/53415213/muzyka-animacja-rozrywka-pytanie-macie-jakies-swoj/
z kolei z ilustracjami Robin Eisenberg kojarzą mi się choćby