Aktywne Wpisy

Może ktoś wytłumaczyć takiemu nieukowi jak ja, dlaczego obecnie rakiety płoną moment po starcie, jeśli w przeszłości udało się wysłać ludzi na księżyc? Co tak naprawdę chcemy osiągnąć? Pamiętam z dzieciństwa jak w Teleekspresie mówili, że jakaś babcia leci na Marsa, jednak brak informacji, aby taka misja miała się kiedykolwiek odbyć. #kosmos #spacex #musk #nasa #rakiety

szzzzzz +46
Do końca życia zapamiętam dzień katastrofy wykopskiej, to już dwa lata mijają odkąd Michał zepsuł ten serwis doszczętnie. Also happy birthday to me 🎈

#dailyfailedart <---obserwuj / czarnolistuj
124/x
Nie jest idealnie, ale jestem zadowolony bo zidentyfikowałem błędy w pierwszej próbie i je naprawiłem.
A nawet jak kilka innych zrobiłem to trudno xD.
źródło: comment_16114366045YNzknDm1ECYLQGvZ2kbs3.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Hrrr_tfu: @FailedArtist:
i tak jest!
Ja w miarę okayish rysowałam, ale podjęłam się #100headschallange (działał na instagramie i innych mediach) i zmusiłam się i w tydzień narysowałam 80 twarzy/głów i było widać mega postęp w rysunkach następujących po tym.
Więc polecam.
Don't never give up ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak swoją drogą pisząc to chciałem samemu naszkicować ową postać. Niestety nie jestem dobry w kopiowaniu, więc posłużyłem się swoim stylem i 90% czasu poszło na te pieprzone włosy, bo ich nie ogarniam na tym zdjęciu xDDD
źródło: comment_1611447793DKefJ1kD171dF4sCoYLBFn.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Jeśli ten sposób masz na myśli, to bardzo przypomina loomisa, używam go, ale jak sam zauważyłeś trzeba ćwiczyć, więc potworki wychodzą mi tak czy siak xD
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora