Wpis z mikrobloga

Do końca życia zapamiętam dzień katastrofy wykopskiej, to już dwa lata mijają odkąd Michał zepsuł ten serwis doszczętnie. Also happy birthday to me 🎈
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Moseva: Stary Wykop działał na granicy wydajności serwerów. Nowy Wykop jest już lepiej zoptymalizowany, a poza tym Białek pozbył się większości użytkowników, co jeszcze dodatkowo poprawiło wydajność skryptów.
  • Odpowiedz
@Moseva: pamiętam jak pare lat temu jeszcze + na androidzie przeglądanie i zapisywanie obrazków było broken, nie trzeba było chyba nawet wchodzic we wpis i można było jednym kliknięciem zapisać obrazek dzięki strzałeczce w górnym prawym rogu

teraz to jest xD wejdź w post, wejdź w grafike, kliknij trzy kropki, kliknij zapisz, zmniejszyło to moją galerie memów o jakies 80%

@a__s wniosek formalny bring it back
  • Odpowiedz
@szzzzzz: A ja się zastanawiam, czy M_B kiedykolwiek stwierdził: "A w sumie to tylko praca, nie chce mi się z tym j**ać, tworzyć fajnego portalu z wolnością słowa. Wszystko po najmniejszej linii oporu, sprzedajmy to Francuzom, róbmy minimum, byle jakoś działało i tyle."

Czy może ktoś wyżej zdał sobie sprawę, że tu kręcą się setki tysięcy osób i realnie może to kształtować nie tylko internet, ale też życie w realu
  • Odpowiedz
@szzzzzz wykopki teraz piszą że pod względem technicznym i estetycznym jest lepiej, ale.pod względem społecznym to co się o------o na Mirko to glowa mała. Jak był stary wykop to przeglądałem, pisałem głupoty codzienne a Michał to wszystko s--------ł koncertowo ehh szkoda gadać. Gdzie się podziały mirki z tamtych lat
  • Odpowiedz
@pierwszynawenus: zapisywanie/przeglądanie zdjęć jest do d--y. Ale trzeba przyznać, że nowy wykop jest estetyczniejszy.

@Moseva: za to mniej funkjonalny z masą bugów. Nawet listy plusujących czy wykopujących/zakopujących nie da się przejrzeć jak człowiek a większość rzeczy trzeba sobie skryptami od innych userów xd
  • Odpowiedz