Aktywne Wpisy
m4jkel +102
Czemu jak Włoch albo Francuz wypija codziennie po 2 lampki wina to jest spoko i to element jego kultury, a jak Polak napije się piwa to już ble i alkoholizm?
#przemyslenia #przemysleniazdupy #heheszki #pytanie
#przemyslenia #przemysleniazdupy #heheszki #pytanie
kropla_bez_kitu_benc +454
Rzuciłem okiem na życiorys Ursuli von der Leyen - studia medyczne, studia ekonomiczne na London School of Economics, jej mąż wykładał na Standford itd. A po drugiej stronie waląca populizmy, manipulująca i #!$%@?ąca palcem osiedlowa patusiara Ewka xDD I jeszcze idiotom z konfederacji się to podoba, trzymajcie mnie XD
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #ue #neuropa #4konserwy #polityka
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #ue #neuropa #4konserwy #polityka
Co to i po co?
Prosty bot, którego można zwołać w komentarzu do wpisu na mirko i będzie wysyłał PW kiedy pojawi się nowy wpis.
Jaki jest obecny stan?
Powiedziałbym dość eksperymentalny. Dopiero skończyłem pisać jakąś pierwszą wersję i dlatego ruszam na wpół otwarte testy. Należy oczekiwać, że czasem coś nie będzie działać, albo że czasem w ogóle nic nie będzie działać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak tego używać?
Oznaczyć bota w komentarzu pod wpisem.
Żeby przestać obserwować, starczy wysłać mu na PW albo link do wpisu, albo samo id wpisu, powinien odpisać jeśli zrozumiał.
Gdzie zgłaszać błędy?
Bezpośrednio mi na PW, albo issue na githubie
Plany na przyszłość?
Pełna lista
tl;dr:
możliwość obserwowania wpisów przez wysłanie wiadomości, obserwowanie komentarzy określonych użytkowników (np tylko opa)
Kod na githubie
Tag do obserwowania:
#wykoptaktykbot
#wykop #wykopapi #programowanie #python
- możliwość ustawiania powiadomienia tylko na odpowiedzi OPa
- po pierwszym wywołaniu przez kogoś niech bot odpowie w wpisie, następnie wola wszystkich pulsujących tą odpowiedz jego. Ograniczysz w ten sposób trochę spam we wpisach generujących dużo „taktyków”
to już mam w issue