Właśnie przedstawili w wiadomościach w Niemczech na WeltTV obozy dla łamiących kwarantannę. W trakcie reportażu nagrania z obozu - wysokie mury z drutem kolczastym. Wewnątrz drzwi do cel podobne jak w więzieniu .
Na koniec wypowiedź ludzi na ulicy w Berlinie i przejęci, z satysfakcją określają to jako dobry pomysł. W końcu będzie można zrobić z ludźmi "którzy spotykają się z innymi, imprezują w czasie lockdownu" porządek.
Długo bez obozów i dyktatury proli nie wytrzymaliśmy.
@Wlasciciel_prawakow: tak tak, lockdown to skutek 0.5% ludzi bez maseczkek. standardowo idzie źle to przez ludzi, idzie dobrze to dzięki rządowym działaniom. I jeszcze powiedz ze tu z prawakami walczysz. Zrobie Ci przysługę i zamknę za tobą drzwi. Miłego dnia
@DunningKruger: spokojnie, conajwyzej zginie w obozie kilkaset tysięcy ludzi, potem wyburzą, postawią centrum handlowe i ludzie zapomną ( ͡°͜ʖ͡°) Niemcy mają w tym wprawę.
@DunningKruger: Moim zdaniem to dobry pomysł. Osoba, która jest zarażona wirusem, ale mimo to wychodzi z domu i zaraża innych, chociaż to tylko 2 tygodnie izolacji, twoim zdaniem nie jest zagrożeniem dla społeczeństwa? Jeżeli ktoś we własnym zakresie nie potrafi przestrzegać kwarantanny, przez dwa, k---a, tygodnie, to czy nie lepiej, żeby państwo mu w tym pomogło? Przecież właśnie przez takich debili mamy pabdemię teraz, więc niech siedzą w obozach,
@DunningKruger: Ale co ja napisałem niezgodnego z tym, co przedstawiłeś w tym wpisie? Jeżeli w taki sposób opisałeś ten reportaż, to znaczy, że tak go odebrałeś. Przedstawiłeś też fakt, który był tematem reportażu, mianowicie:
Właśnie przedstawili w wiadomościach w Niemczech na WeltTV obozy dla łamiących kwarantannę.
i do tego się odniosłem. Jakie znaczenie ma w takim razie, czy oglądałem ten reportaż, czy nie?
@DunningKruger: nie znam tego filmu nie zgadzam się z tymi ludźmi z reportażu, ale samo tworzenie obozów dla osób łamiących nałożonych konkretnie na nich kwarantannę w pełni rozumiem
Na koniec wypowiedź ludzi na ulicy w Berlinie i przejęci, z satysfakcją określają to jako dobry pomysł. W końcu będzie można zrobić z ludźmi "którzy spotykają się z innymi, imprezują w czasie lockdownu" porządek.
Długo bez obozów i dyktatury proli nie wytrzymaliśmy.
#koronawirus #niemcy
Nie moja wina że masz w otoczeniu kretynów ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
( ͡° ͜ʖ ͡°)
To dotyczy osób łamiących kwarantannę (czyli np. godzinę policyjną), czy izolację domową (po wykryciu testem wirusa)?
No to witaj totalitaryzm.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Niemcy mają w tym wprawę.
Ten artykuł mówi o osobach, na które nałożono kwarantannę.
i do tego się odniosłem. Jakie znaczenie ma w takim razie, czy oglądałem ten reportaż, czy nie?
nie zgadzam się z tymi ludźmi z reportażu, ale samo tworzenie obozów dla osób łamiących nałożonych konkretnie na nich kwarantannę w pełni rozumiem
To znaczy?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu