Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
michalpoprostu +612
Taki wpis z bezradności już.
SZUKAM PRACY.
Mam 33 lata, mieszkam niedaleko Wrocławia, zawaliłem kilka lat życia i ciężko wrócić na dobre tory niestety, ciągle próbuję ale to trudne. Szukam zatrudnienia w pracy która nie jest w 100% pracą fizyczną. Mam cholerne braki:
- Nie mam prawa jazdy
- Nie mam wykształcenia średniego(dopiero w trakcie, do końca roku będzie już świadectwo a możliwe że już pod koniec tego miesiąca o ile zaliczyłem
SZUKAM PRACY.
Mam 33 lata, mieszkam niedaleko Wrocławia, zawaliłem kilka lat życia i ciężko wrócić na dobre tory niestety, ciągle próbuję ale to trudne. Szukam zatrudnienia w pracy która nie jest w 100% pracą fizyczną. Mam cholerne braki:
- Nie mam prawa jazdy
- Nie mam wykształcenia średniego(dopiero w trakcie, do końca roku będzie już świadectwo a możliwe że już pod koniec tego miesiąca o ile zaliczyłem
Jednak są jeszcze wartościowe kobiety, tylko ich bardzo mało.
Od razu było widać zaangażowanie z jej strony, co prawda rok młodsza, ale inteligentna, osoba ogarnięta życiowo bardziej odemnie xD
Poglądy na życie dokładnie takie jak moje, w końcu mam to czego szukałem- nie wierzyłem że uda się to znaleźć na Tinderze.
Także Tindera usuwam, adios.
#tinder
#chwalesie
@shaelix92: Ja miałem przypadek, gdzie dziewczyna była o 4 lata młodsza ode mnie, a miała już wszystko zaplanowane. Minęły 2 lata i póki co dobrze jej idzie, także
@s3kawka: jeszcze nic nie mówiła, żadnych też tam u niej nie widziałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora