Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 134
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 234
@vauecki Kobiety prawie zawsze, gdy mówią że mają ciężko w porównaniu do mężczyzn, to zawsze przyjmują perspektywę Chada, dla nich sytuacja zwykłego Mirasa który musi walczyć o to by kobieta raczyła z nim pogadać jest nie do wyobrażenia.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 16
@vauecki: Posiadanie mniejszego wyboru facetów nie sprawi magicznie, że kobiecie zaczną się podobać brzydcy faceci.

@DonTadeo: To niech zwykle Mirasy zagadują do dziewczyn na swoim poziomie atrakcyjności. Macie pretensje, że dziewczyny chcą przystojniejszyvh facetów a gdy Mirki też zagadują do ladniejszych to zaraz skandal, ze one nie odpisują xD
  • Odpowiedz
@vauecki: no beka jako argument podałeś historię jednej laski (pewnie podkolorowaną). Prawda jest taka, że na tinderze siedzi dużo ludzi z problemami, i po tym co się nasłuchałem na randkach i od koleżanek jestem w stanie uwierzyć, że ciężko jest trafić na kogoś normalnego (nieważne czy kobietę czy mężczyznę).
  • Odpowiedz
Posiadanie mniejszego wyboru facetów nie sprawi magicznie, że kobiecie zaczną się podobać brzydcy faceci.

@Thaora: Do czego zmierzasz? Ja nie chcę magicznego wyrownania szans tylko zrozumienia sposobu myslenia i dodania do tego faktów z życia
  • Odpowiedz
  • 5
@MrPawlo112: Wtedy też by wybierała najlepszych jakich ma dostępnych. Taka natura żeby znaleźć jak najlepszego dostępnego i chętnego samca.
  • Odpowiedz
@Thaora: Głupie myślenie. Ja zagaduje do ładniejszych i brzydszych, nawet tych obiektywnie poniżej mojego wyglądu i akurat w tej kwestii wygląd nie ma znaczenia. Wiesz co zauważyłem? U żadnej różowej nie mam szans, czy to brzydkiej czy ładnej, tyle, że pisząc z ładniejszymi to ja to wiem, a one są dla mnie bardziej miłe. Tak - brzydkie laski bardziej mnie zlewają i są dla mnie ogólnie mniej miłe, mniej odpisują.
  • Odpowiedz
  • 9
@vauecki: Chcesz zrozumieć myślenie przy doborze partnera to odpal sobie animal planet. Kobieta zawsze będzie szukała jak najlepszego samca, bo ma wiele do stracenia a facet będzie szukał jak najwięcej kobiet z którymi będzie mógł się przespać.
  • Odpowiedz
@Thaora: mordo, wpis jest o tym ze one to zakłamują a nie ze się z tym nie zgadzam. Wpis jest o tym, że szukaja wszedzie problemow tam gdzie ich nie ma w wyborze a argumenty zmieniaja sie jak w kalejdoskopie. Przeczytaj raz jeszcze to moze załapiesz sens
  • Odpowiedz
  • 8
@vauecki: No ja jestem różowa i nie zaklamuje tego. A co do postu to też miałam taka sytuację jak opisales i to nie wynika z wybrednosci tylko z tego że nie było między nami chemii. Może i myśląc rozumem i przyszlosciowo byłabym z takim facetem ale czy to by go serio uszczesliwilo? Chemia to wszystko bez niej nie ma związku.
  • Odpowiedz
@Thaora: no to tak czy siak: mordo, nie powiesz mi ze spotykasz sie z typem iles czasu, zyjecie jak w normalnej relacji i nagle mózg rzuca error i kaze uciekac bo to jednak nie to
  • Odpowiedz
@Thaora Prędzej bym powiedział że to kobiety celują wyżej niż poziom przez nie prezentowany, facet potrafi zniżyć wymagania, kobiety sa mniej chętne do ustępstw. Ile znasz par w których facet zarabia mniej od żony, gdy modelka jest z przeciętnym gościem bez jakiejś fortuny.
  • Odpowiedz
  • 7
@DonTadeo: No dokładnie tak jest jak mówisz. Kobieta zawsze szuka najlepszego typa, bo wiąże się to dla niej z ryzykiem ciąży itp. Faceci raczej lecą na ilość a nie na jakość dlatego wezmą sobie nawet brzydsza partnerkę.
  • Odpowiedz
  • 7
@vauecki: Ona pewnie od początku wiedziała, że to nie to ale on byl dla niej bardzo dobry dlatego się nadal spotykali bo liczyła że się jakoś w nim zakocha.
  • Odpowiedz