Aktywne Wpisy

Patus_z_bloku +44
Od dwóch lat staraliśmy się o dziecko - okazało się, że mam niewyjaśnioną azoospermie. Po biopsji jąder dowiedziałem się, że to aplazja komórek germinalnych. Testosteron w normie, zero objawów, ale nie na komórek, które tworzą spermę.
No i się zaczęło, szukanie dawcy, hormony itp.
Krew zalewa jak widzę patologię, z piątym dzieckiem w wieku 25 lat.
Życzcie, żeby się w coś udało w 2026.
No i się zaczęło, szukanie dawcy, hormony itp.
Krew zalewa jak widzę patologię, z piątym dzieckiem w wieku 25 lat.
Życzcie, żeby się w coś udało w 2026.

Mircy jaka alternatywa dla #biedronka? Najbliżej domu mam właśnie ten sklep ale tam zawsze zapchany parking, tłumy ludzi, palety w alejkach i te ich skomplikowane systemy naliczania promocji... Od razu mówię że nie interesują mnie żadne #auchan #kaufland gdzie trzeba przejść kilometry żeby każdą alejkę odhaczyć. Mieszkam na obrzeżach #lodz i mogę na luzie dojechać do okolicznych miejscowosci więc konkurencja jest spora. A
Jaka alternatywa dla biedronki?
- Dino 46.6% (54)
- Aldi 26.7% (31)
- Netto 11.2% (13)
- Stokrotka 8.6% (10)
- Polomarket 1.7% (2)
- Intermarche 5.2% (6)

Czy Shakes on a Plane to zła gra? Absolutnie nie. Jednak fakt silnej inspiracji Overcooked! powoduje, że niemożliwa jest ocena bez porównania tych gier ze sobą. Na tym polu tytuł Huu Games wypada zdecydowanie gorzej. Dostępne poziomy są do siebie zbyt podobne, rozgrywka nie wzbudza aż tak dużych emocji, a moce specjalne postaci to zdecydowanie zbyt mało, by powiedzieć o jakiejkolwiek świeżości. Sądzę jednak, że mimo tego wciąż będzie świetnym rozwiązaniem na imprezach i prywatkach. Oczywiście pod warunkiem, że uczestnicy już wcześniej nie wykonali tych samych czynności w ramach jednej z podobnych tytułowi gier.
Recenzja gry Shakes on a Plane
#gry #pcmasterrace #nintendoswitch #grajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1611254631snDnq5S4WjbyW1WHKDEwZg.jpg
Pobierz