Wpis z mikrobloga

@Mescuda: Kto normalny idzie do wojska ? xD nawet menele wolą robić 14h na budowie bo w wojsku jest taka patola że niejeden stracił życie i zdrowie , tam są takie k---a absurdy że jakieś karyny po studiach dowodzą doświadczonymi żołnierzami którzy byli w iraku a WOT to już wogóle magia
  • Odpowiedz
@PodlaskiRolnik: a żebyś wiedział że tak jest
Właśnie dziś gadałem z byłym żołnierzem, był w Afganistanie, masa kursów , szkoleń i cięgle starszy szeregowy, obiecywali mu że pójdzie na oficerke, nagle poszła na nią kobieta ze stażem w wojsku 4tygodnie. W-----ł się i po 10 latach ( 5lat mu brakowało do emerytury) i rzucił papierem
  • Odpowiedz
@Mescuda: Kto normalny idzie do wojska ? xD nawet menele wolą robić 14h na budowie bo w wojsku jest taka patola że niejeden stracił życie i zdrowie , tam są takie k---a absurdy że jakieś karyny po studiach dowodzą doświadczonymi żołnierzami którzy byli w iraku a WOT to już wogóle magia

@PodlaskiRolnik: Na WAT w 2013 roku było ok. 13 kandydatów na jedno miejsce, w innych szkołach oficerskich
  • Odpowiedz
@PodlaskiRolnik: Pracowałem na budowie, od kilku lat robię jako zawodowy.
Nie ma takiej siły która mnie przekona że jakakolwiek robota w budowlance może być lepsza od wojska.
  • Odpowiedz