Wpis z mikrobloga

Siema, kupiłem ps5 w Media Expert 18.12 z odbiorem w sklepie na 21.01. Zamówienie ma status opłacone i nic się nie dzieje ? Dziś już 19.01. ma ktoś jakieś info ? Będą te konsole w tym terminie czy nie ?
#ps5
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@emulegator: Przecież nigdzie nie było napisane że odbiór 21.01. ME jak każdy inny sklep informował, że przewidywana realizacja zamówień po 21.01. Konsola może dotrzeć 22, 25 jak i za miesiąc i wszystko będzie zgodne z warunkami zakupu.
  • Odpowiedz
@emulegator: spokojnie :) Z tego co ludzie dopytywali na TT to sklep twierdzi, że jest ogromna szansa na odbiór przed weekendem lub w sobotę ;) Mam taki sam układ jak Ty, z tym, że ja wybrałem też i płatność w sklepie, a nie tylko sam odbiór - więc uważnie śledzę temat. Zobaczymy jak to będzie, najwyżej po weekendzie się odbierze :) Ale ja ciągle liczę na odbiór w piąteczek elegancko
  • Odpowiedz
@camos: normalnie przechodziło dla zestawu z drugim padem ;) Co więcej, na TT dopytywałem ja i kilka innych osób w różnym czasie i twierdzą, że wszystko git. To samo usłyszałem na infolinii.

PS. W razie co mam jeszcze dwie sztuki za pobraniem z Neonet i Euro :)) Tak jak wcześniej mi wszystko anulowali, tak później dzwonili i pytali czy chce nadal zamówić. Stwierdziłem, że wezmę i co przyjdzie pierwsze to
  • Odpowiedz
@camos: mieli i to chyba nawet z jakimiś grami. Co prawda ten "zestaw" to po prostu dodatkowy pad i całość tańsza o UWAGA 1 zł względem gdyby oddzielnie zamówiłem konsole z napędem i pada xD
  • Odpowiedz
@Rniedzwiecki: w sumie czemu nie, nie planowałem handlować raczej :)
Jeden zestaw będzie z dwoma padami i Spider Man Miles Morales (Euro) a drugi sama konsola z jednym padem (Neonet). Ten z Euro się średnio opłaca bo gierka chyba jakoś koło 300 zł wychodzi o ile dobrze zrozumiałem cenę jaką gość mi podał przez telefon (jakieś 29xx zł).
  • Odpowiedz
@kuta_senator: Telefonicznie zamówiłem ten sam zestaw i tez później jak kalkulowałem to coś średnio się to opłaca. Najgorsze ze numer zamówienia zgubiłem gdzieś na kartce, także łaskawie czekam na dalszy kontakt
  • Odpowiedz