Waga startowa: 70.2 Wiek: 28 Płeć: K Wzrost: 165 Waga docelowa: 60 kg (do czerwca)
Odchudzanie rozpoczęłam 8 stycznia, natomiast nie byłam pewna czy wytrzymam choćby tydzień dlatego wpis dodaje dzisiaj.
Jem w oknach żywieniowych 11-18, po za tym: - ograniczam alkohol do białego wytrawnego wina w małych ilościach tylko w weekend - ograniczam słodycze i cukier - ograniczam pieczywo - jem mniejsze porcje
Staram się codziennie miec jakis ruch, albo jest to spacer albo yoga lub trening z youtubem.
@Hannahalla: po prostu podobają mi się dziewczyny z krągłościami. Wystarczy że @elokompaniero ma szerokie biodra, duży biust i te 70kg przy 165cm nie będzie wcale dużą wagą. Ciężko wyciągnąć wnioski nie widząc budowy ciała.
@elokompaniero: 70 kilo, to twoja ostatnia szansa jak się teraz nie ogarniesz będziesz gruba brzydka maciora, nie zmarnuj tego jedz mniej ruszaj się więcej mam nadzieję że pomoglem
@innigri odżywiałem się dużo zdrowiej, dużo sałatek, brak słodyczy i ciast a przedtem tłusto, słodko i dużo a nawet bardzo dużo, dlatego pisałem o głodówce bo po takich nawykach żywieniowych przejść na zieleninę z mięsem to była głodówka. Zawsze powtarzałem żonie, że królik nie jestem i sałatek jeść nie będę, teraz co innego
@zyh-: a co to, masz w sklepie do wyboru tylko sałatę i mięso?! Do jakich ty sklepów chodzisz? XD Ja mogę kupić pieczywo, fasolę, różne warzywa i zrobić zupe, mąka, woda i sól, to przecież jakiś milion kombinacji potraw, orzechy, płatki owsiane, masło orzechowe itd.
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: ale jest analogicznie idiotyczne;) niestety obawiam się ze nie jest to prawda gdyż gadasz jak mały frustrat który nienawidzi kobiet:)
Waga startowa: 70.2
Wzrost: 165
Waga docelowa: 60 kg (do czerwca)
Odchudzanie rozpoczęłam 8 stycznia, natomiast nie byłam pewna czy wytrzymam choćby tydzień dlatego wpis dodaje dzisiaj.
Jem w oknach żywieniowych 11-18, po za tym:
- ograniczam alkohol do białego wytrawnego wina w małych ilościach tylko w weekend
- ograniczam słodycze i cukier
- ograniczam pieczywo
- jem mniejsze porcje
Staram się codziennie miec jakis ruch, albo jest to spacer albo yoga lub trening z youtubem.
#zagrubo2021 #chudnijzwykopem
@taktomojekonto
Brzydzi się ulańcami = trolluje
XDDDDD No tak, tak to właśnie wygląda. Schudnąć ulańce!
Wystarczy że @elokompaniero ma szerokie biodra, duży biust i te 70kg przy 165cm nie będzie wcale dużą wagą.
Ciężko wyciągnąć wnioski nie widząc budowy ciała.
@sroda_adams Dobrze, że mam 191 cm.
Ale wiesz, że urosnąć nie można, a schudnąć tak?
Więc to porównanie nie ma najmniejszego sensu.
Ja mogę kupić pieczywo, fasolę, różne warzywa i zrobić zupe, mąka, woda i sól, to przecież jakiś milion kombinacji potraw, orzechy, płatki owsiane, masło orzechowe itd.
@sroda_adams: Nie jest. Na jedno masz wpływ, na drugie nie.
Oj, przykro ci, że ktoś jest wyższy od ciebie? Ojoj (╯︵╰,)
Twierdzisz, że ulaniec jest ulany = nienawidzisz kobiet XDDDDD
Kocham kobiety, a kobieta kończy się na 55 kg ¯\_(ツ)_/¯