Wpis z mikrobloga

- - WPIS STARTOWY --

Waga startowa: 70.2
Wzrost: 165
Waga docelowa: 60 kg (do czerwca)

Odchudzanie rozpoczęłam 8 stycznia, natomiast nie byłam pewna czy wytrzymam choćby tydzień dlatego wpis dodaje dzisiaj.

Jem w oknach żywieniowych 11-18, po za tym:
- ograniczam alkohol do białego wytrawnego wina w małych ilościach tylko w weekend
- ograniczam słodycze i cukier
- ograniczam pieczywo
- jem mniejsze porcje

Staram się codziennie miec jakis ruch, albo jest to spacer albo yoga lub trening z youtubem.

#zagrubo2021 #chudnijzwykopem
elokompaniero - - - WPIS STARTOWY --

Waga startowa: 70.2
Wzrost: 1...

źródło: comment_1611038025bvUQgucQiXhMQnKkvkFWeP.jpg

Pobierz
  • 77
  • Odpowiedz
  • 0
@innigri odżywiałem się dużo zdrowiej, dużo sałatek, brak słodyczy i ciast a przedtem tłusto, słodko i dużo a nawet bardzo dużo, dlatego pisałem o głodówce bo po takich nawykach żywieniowych przejść na zieleninę z mięsem to była głodówka. Zawsze powtarzałem żonie, że królik nie jestem i sałatek jeść nie będę, teraz co innego
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@zyh-: a co to, masz w sklepie do wyboru tylko sałatę i mięso?! Do jakich ty sklepów chodzisz? XD
Ja mogę kupić pieczywo, fasolę, różne warzywa i zrobić zupe, mąka, woda i sól, to przecież jakiś milion kombinacji potraw, orzechy, płatki owsiane, masło orzechowe itd.
  • Odpowiedz
  • 1
@innigri to była przenośnia, oczywiście, że dieta była urozmaicona, dodatkowo to żona gotowała a owsiankę nocną bez gotowania to uwielbiam do dziś
  • Odpowiedz
ale jest analogicznie idiotyczne

@sroda_adams: Nie jest. Na jedno masz wpływ, na drugie nie.

niestety obawiam się ze nie jest to prawda

Oj, przykro ci, że ktoś jest wyższy od ciebie? Ojoj (,)

frustrat który nienawidzi kobiet

Twierdzisz, że ulaniec jest ulany = nienawidzisz kobiet XDDDDD
Kocham kobiety, a kobieta kończy się na 55 kg ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz