Wpis z mikrobloga

@l3gend:
1 To ,że ktoś preferuje inny rodzaj humoru który dla ciebie nie jest śmieszny nie oznacza że jest dnem
2 Mimo tego ,że sympatyzuje z konfederacja to uważa ich za trolli w tym filmie nie powiedział słowa o konfederacji
3 Jeżeli uważasz ,że wrzuca wszystkich do jednego wora to niestety muszę cię zasmucić ponieważ Szarpanki kilkukrotnie w swoich filmach mówił cytuje "oczywiście nie wszystkie (w odniesieniu do kobiet) " .Jeżeli
@l3gend: Wiesz dla dzisiejszego chrześcijańskiego obywatela Rzeczpospolitej jest naprawdę ciężko. Z jednej strony ludzie z lewej strony ślepo wierzący w wątpliwie moralne tezy, z drugiej katole chcący za wszelką cenę upokorzyć lewaków i zradykalizować wiernych. Uważam też, że Europa Zachodnia wypiera się z czasem własnych korzeni i kultury na rzecz multikulturowości i progresywności. Szarpanki walczy z tym, bo uznaje konserwatywne wartości jako swój punkt zaczepienia i przysłowiową szalupę na tym morzu
@MaelRadec: zgadzam się z tobą w 100%, ja nie piszę że popieram lewą stronę, bo daleko mi do niej, tak samo jak do prawej, dobrze wspomniałeś, nie ma centrum, ludzi myślących normalnie, ja np nie raz zgadzam się ze skrajną lewicą jak i prawicą, jednak szarpanki na początku był bardziej neutralny, teraz odbił mocno w prawo co mi szczerze się nie podoba
@koroluk: Znalazłem :D

Murzynki to nadkobiety. Białaski i żółtaski wyglądają przy nich jak odrzuty z fabryki pełnoprawnych ludzi.

Cellulit. Widział ktoś kiedyś czarną z cellulitem? Pewnie widział, ale ledwie co dojrzał, bo pomarańczowa skórka tai się w pięknej czerni. Typowa grażyna łapie cellulit, jak dwa dni zada nie ruszy, i dojrzysz to paskudztwo już z drugiego końca plaży.

Tyłek. Widział ktoś kiedyś czarną z płaskodupiem? Murzyński ród często cierpiał na niedobór
@Filipterka25: Chcesz mi powiedzieć, że "Strajk Kobiet" walczy o wolną Polskę?
Może przespałem xx lat, ale nie wydaje mi się żeby w Polsce była jakaś okupacja, czy rozbiory. Pod butem ZSRR też już nie jesteśmy, ostatnie wojska Rosja zabrała chyba w 1996 roku.