Aktywne Wpisy
wiem_wszystko +31
Tak się złożyło, że w piątek przypada rocznica ślubu moich rodziców i zaprosili mnie i moją dziewczynę na kolacje we #wroclaw. No i tutaj pojawia się problem bo moja dziewczyna nie chce iść na tę kolację ponieważ w ten sam dzień mają integracje w #pracbaza i ona bardzo chce iść bo już w tamtym roku nie była (zawsze te integracje trafiąją w rocznice ślubu moich rodziców). Nie wiem skąd u niej
KasprowskiPL +4
#szarpanki #szarpankizzyciem #bekazincela #bekazprawakow
@niochland: Dlatego nie uważam że przegrywy / incele są "niegroźni". Od siedzenia samemu i czytania takich rzeczy faktycznie dostaje się #!$%@? a potem tragedia. Bo Przemek rzucił się z nożem na "Chada", zgwałcił koleżankę z pracy albo pobił własnych rodziców.
1 To ,że ktoś preferuje inny rodzaj humoru który dla ciebie nie jest śmieszny nie oznacza że jest dnem
2 Mimo tego ,że sympatyzuje z konfederacja to uważa ich za trolli w tym filmie nie powiedział słowa o konfederacji
3 Jeżeli uważasz ,że wrzuca wszystkich do jednego wora to niestety muszę cię zasmucić ponieważ Szarpanki kilkukrotnie w swoich filmach mówił cytuje "oczywiście nie wszystkie (w odniesieniu do kobiet) " .Jeżeli
patrząc na awatar to kolega @Reiter chyba leci z pazurami jak widzi kobietę która walczy o swoje prawa i więcej wolności dla siebie bo wiadomo, że mężczyźni są uciskani, a ładne dziewczyny to Julki i p0lki
( ͡º ͜ʖ͡º)
Murzynki to nadkobiety. Białaski i żółtaski wyglądają przy nich jak odrzuty z fabryki pełnoprawnych ludzi.
Cellulit. Widział ktoś kiedyś czarną z cellulitem? Pewnie widział, ale ledwie co dojrzał, bo pomarańczowa skórka tai się w pięknej czerni. Typowa grażyna łapie cellulit, jak dwa dni zada nie ruszy, i dojrzysz to paskudztwo już z drugiego końca plaży.
Tyłek. Widział ktoś kiedyś czarną z płaskodupiem? Murzyński ród często cierpiał na niedobór
Jakoś środowiska konserwatywne nic alternatywnego dla kobiet nie przygotowały. Dla niektórych już jakakolwiek próba walki kobiet przeciwko konserwatywnym zakazom to wręcz marksizm i komunizm!
A jak chłopak po sobie sprząta to już gender nawet!
( ͡º ͜ʖ͡º)
"- Jest powstanie, walczymy o Wolna Palestyne!
- Kto walczy? Front Wyzwolenia Palestyny?
- Tak!
- To nie idę, ja jestem z Palestynskiego Frontu Wyzwolenia!"
Taki obraz kryptopisowskich prawakow xD
Może przespałem xx lat, ale nie wydaje mi się żeby w Polsce była jakaś okupacja, czy rozbiory. Pod butem ZSRR też już nie jesteśmy, ostatnie wojska Rosja zabrała chyba w 1996 roku.