Wpis z mikrobloga

Nie spodziewałem się, że moja połowiczna przemiana na tagu #zagrubo2021 dostanie więcej niż 50 plusów, ale skoro tak to pomyślałem, że podzielę się czymś więcej niż zdjęciem sylwetki.
Ekspertem od ćwiczeń nie jestem, ale za to świetnie odnajduję się w kuchni i chętnie podzielę się tym co gotuję i jem, a posiłek to dla mnie nie tylko liczba kalorii i makrosów, ale też objętość i przede wszystkim smak, bo jak mówił komisarz Ryba „gówien nie jadam”.
Nie chcę zaśmiecać tagu #zagrubo2021, więc zapraszam na autorski tag #kiedysbededzikiem
Dziś wjechał kebab z bułką według przepisu z kanału ‘policzona szama’ na YT.
Do tego pierś z indyka smażona na oliwie, przyprawiona pieprzem, przyprawą złocistą i oregano. Sos czosnkowy zrobiony z jogurtu skyr naturalnego i majonezu (proporcje 3 do 1) i mix sałat z biedry.
W porcji 687 kcal b. 45,7 t. 22,8 w. 76,3
#gotujzwykopem
Pobierz
źródło: comment_1610909756v43y3k7sn2X51fzP0mI20G.jpg
  • 8