Aktywne Wpisy

nalyia +16
Mirki i Mirabelki, co się wczoraj odwaliło, to ja nawet nie.
Słuchajcie tego. Umówiłam się z typem z tinder. Na zdjęciach wyglądał na takiego ogarniętego gościa, wiecie, koszula, uśmiech, w opisie coś o podróżach i dobrej kawie. No standard, ale pomyślałam, a co mi tam. Może tym razem nie będzie chciał gadać tylko o krypto albo o tym, że kobiety po 25. roku życia to już wrak człowieka.
Spotkanie w miłej, trochę hipsterskiej knajpce.
Słuchajcie tego. Umówiłam się z typem z tinder. Na zdjęciach wyglądał na takiego ogarniętego gościa, wiecie, koszula, uśmiech, w opisie coś o podróżach i dobrej kawie. No standard, ale pomyślałam, a co mi tam. Może tym razem nie będzie chciał gadać tylko o krypto albo o tym, że kobiety po 25. roku życia to już wrak człowieka.
Spotkanie w miłej, trochę hipsterskiej knajpce.

Wrrronika +3
Boicie sie AI, czy spicie jak dzieci?

https://youtu.be/5aNcgD8KjcA łap ten filmik - tam jest wszystko w miarę wyjaśnione.
Niestety nie mam znajomych grających w Warzone, ogólnie mało mam znajomych co grają w tego typu gry, więcej jakieś ARMA, symulatory, stary jestem 35+, ludzie w moim wieku nie mają już refleksów, to wolą się nie męczyć i grają w wolniejsze gry. Mam jednego znajomego co gra w CSa i podobne, ale on jest pół pro, to nie będę mu się wciskał do ekipy, bo będę psuł zabawę.
Masz
Jak szukasz kogoś do gry, to polecam też pochodzić po streamerach Warzone na twitchu. Ci mniejsi prawie zawsze grają z widzami, a Ty możesz od razu sprawdzić, czy dany człowiek Ci odpowiada