Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +84
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

damian-petrov +174
Chodzenie do pracy to jest rytuał ku chwale szatana tak naprawdę. Każdego dnia trzeba wstać o określonej godzinie, wypić wybraną miksturę z kofeiną lub bez, później jechać do jakiegoś budynku i siedzieć tam ileś godzin, bo jak tego nie zrobisz to coś złego się stanie. I to się zaczyna od szkoły tak naprawdę. W kółko to samo wewnątrz tego zaklętego kręgu. Nikt nikogo nie pyta czy masz na to ochotę. Rytuał musi

#codziennyparasol
źródło: comment_1610881329i9hcDCFbB1xym77eI2Sp3l.jpg
Pobierzźródło: comment_1610881536dEhmQhRIuWBgAMsPOEhq92.jpg
Pobierzhttps://www.wykop.pl/wpis/54271979/289-365-codziennyparasol/#comment-192553817
- równość, brak, kler, partyjni działacze, posłowie - praktycznie nietykalni, posłów opozycji, kobiety można gazować, bić metalowymi pałkami, łamać ręce
- demokracja, nie istnieje - mamy dyktaturę jednej partii, propagandę gorszą jak za PRL, a tak w zasadzie to jest narodowo-katolicki-socjalizm
- wiedza, propagowanie ciemnoty i zabobonów rodem ze średniowiecza w
@John_archer: racja
źródło: comment_1610885931gi2L4E6GOsNt4Lj6YKR1Bc.jpg
PobierzTo jezeli ten pis taki nieinteligentny to jak nieinteligentna musi byc opozycja skoro nie potrafi sobie z takim pisem poradzic XD
pozdrawiam
@defkor: przecież PiS wygrał tylko dlatego ze dał 500+. A teraz mogę się założyć ze będzie wygrywał ten który + obieca więcej
@defkor: Demokracja to nie tylko wybory, ale to musisz swoją panią na WoS-ie spytać na następnych zajęciach.
@koku: Jestem ateistą przyjacielu. Od około 15 lat - nim to było modne.
@dropper: Nikogo. Słychać wycie? Znakomicie!
@xandra: jak zmienisz napisy, zgodnie z moją sugestią (temat w linku powyżej), to chętnie będę wstawiał przez 365 dni.