@Keneth-J: bzdura. masz wszystko w jednym miejscu na binance. Doladowujesz z karty kase bez problemh. Jak zrobisz raz to pozniej ogarniesz wszystko w minute :)
@Keneth-J: Donatepay, tam przechodzi karta płatnicza. Tylko przeczytaj instrukcję jak masz to zrobić. Potem napisz im na czacie, że zapłaciłeś, to będzie szybciej.
Jak doładowujesz na binance karta masz 1.8% prowizji albo jak przelewem do nich to za free
kase wymieniasz na np. LTC (sa jeszcze lepsze do przesylania bo tansza prowizja ale nie chce mi sie szukac)
wysylamy 6 euro do ruska czyli 0.05088639ltc a fee od tego 0.001ltc czyli 0.12 euro. nie jest do duzo a jak mowie niektore maja jeszcze tansze fee tylko trzeba wszystkie sprawdzic dostepne od
@johnmorra: Dobra w piździe mam te bitokojny i inne gówna, tak jak mówiłem 500 rzeczy do zrobienia żeby 25 zł zapłacić a przy tym w 15 miejscach prowizja, dziękuje za chęci ale ani krzty w tym użyteczności, może ja ktoś obraca dziesiątkami tysięcy zł ale za 25 zł to ja #!$%@? te transfery, konta, weryfikacje co 30s i kilka aplikacji żeby to działało.
Teoretycznie każdy bąbel dyskwalifikuje oponę, ale nie mogę nie zapytać wykopowych ekspertów. Opony nie mają nawet miesiąca, ale #!$%@?łem się w dziurę tydzień temu. (╥﹏╥) Jeździć obserwować czy na śmietnik? #opony #pytanie #motoryzacja
Komentarz usunięty przez autora
Jak doładowujesz na binance karta masz 1.8% prowizji albo jak przelewem do nich to za free
kase wymieniasz na np. LTC (sa jeszcze lepsze do przesylania bo tansza prowizja ale nie chce mi sie szukac)
wysylamy 6 euro do ruska czyli 0.05088639ltc a fee od tego 0.001ltc czyli 0.12 euro. nie jest do duzo a jak mowie niektore maja jeszcze tansze fee tylko trzeba wszystkie sprawdzic dostepne od