Aktywne Wpisy

Sriracha +435
Zwycięstwo!!!!!
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
źródło: IMG_20250309_133202842
Pobierz
bo-banley +351
źródło: temp_file2186281826564210420
Pobierz

#przegryw #spermochlip #cuckold #bekazpodludzi #bekazwykopkow
źródło: comment_1610850624kFUEw5JQVds2h4rSj1q0HS.jpg
PobierzWykopka podnieca fakt że jest to osoba z "ich otoczenia" osoba która mogą znać. Nie jest to kolejna p---o gwiazda której imienia nie znają. Tu traktują ją jak koleżankę, mogą spróbować napisać na priv a nóż dostaną jakiś bonus. O to to cale #spermiage. A to że znajdą się tacy którzy zniszczą jej życie no to już ryzyko zawodowe.
@lisadere
Komentarz usunięty przez moderatora
Jedynie się jej dziwię, że publikuje swoją twarz, bo w necie nic nie ginie i za kilka lat może się okazać, że to nie było najlepsze wyjście. No chyba, że chcesz związać się z kimś komu to nie przeszkadza i nie wiążesz ze swoją przyszłością większej
@ZbigniewUSA: ktoś nie ma życia i zamiast mieć dziewczynę albo pozyskiwać nudle z tinderów ogląda sobie je na www, co w tym złego? S----------e to spermienie i płacenie na OF za to co można mieć za darmo.
Z jednej strony taki wykopowy spermochlipek przegrywek ciśnie po kobietach na prawo i lewo, a z drugiej strony jest w stanie się tak niesamowicie upodlić licząc na jakąkolwiek reakcję ze strony różowego.
HA TFU
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_16108897101ZbboSZKMEzz8jndaSW9Yn.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora