Wpis z mikrobloga

#perfumy #aankieta
One wszystkie tak pięknie pachną, że najchętniej przygarnąłbym wszystkie, ale niestety tylko na jeden mogę się zdecydować.
Dodam, że to będzie mój pierwszy zakup poważniejszych perfum. Cel jest prosty: ma przyciągnąć laski ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zatem który najlepszy jako pierwszy?
zloty_wkret - #perfumy #aankieta
One wszystkie tak pięknie pachną, że najchętniej pr...

źródło: comment_16108371881dRsGoossL1fDPTdXqWgjn.jpg

Pobierz

Zatem który najlepszy jako pierwszy?

• 1 6.1% (22)
  • 2 4.7% (17)
  • 3 11.6% (42)
  • 4 4.4% (16)
  • 5 13.3% (48)
  • 6 24.0% (87)
  • 7 11.3% (41)
  • 8 10.5% (38)
  • Nie znam się, ale chce coś kliknąć :) 8.6% (31)
  • Sprawdzam wyniki 5.5% (20)

Oddanych głosów: 362

• 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zloty_wkret: Jeśli nie masz mordy jak tatar d--y to generalnie wszystkie te zapachy oprócz Fahrenheita i Kourosa będą "przyciągnąć laski ( ͡º ͜ʖ͡º)". DG The One jest świetne na randki, ale to blisko skórny zapach.
  • Odpowiedz
@zloty_wkret: Bleu de Chanel to zapach biznesmena. Każdy gość, którego w życiu poznałem i miał w ch*j siana i ogólnie radził sobie w życiu używał właśnie tego zapachu. Coś w tym musi być.
  • Odpowiedz
@zloty_wkret: 1 nosisz zonobijke i sporo złota na sobie i masz wypomadowane włosy lub skórzana kurtkę brodę jeździsz motorem i słuchasz np suzi quattro. 2. Jesteś takim nudnym normikiem 3 nie bardzo znasz się na perfumach a chciałbyś jakoś pachnieć. 4. Podobają ci się chłopaki na siłowni o ty byku ty. 5. Lubisz asapy targety białe koszule i brawurowa jazdę Skoda 1l ewntualnie sprzedaż kredytów. 6 masz jaja jak pomidory
  • Odpowiedz