#perfumy #aankieta One wszystkie tak pięknie pachną, że najchętniej przygarnąłbym wszystkie, ale niestety tylko na jeden mogę się zdecydować. Dodam, że to będzie mój pierwszy zakup poważniejszych perfum. Cel jest prosty: ma przyciągnąć laski ( ͡º͜ʖ͡º) Zatem który najlepszy jako pierwszy?
@zloty_wkret: Jeśli nie masz mordy jak tatar d--y to generalnie wszystkie te zapachy oprócz Fahrenheita i Kourosa będą "przyciągnąć laski ( ͡º͜ʖ͡º)". DG The One jest świetne na randki, ale to blisko skórny zapach.
@zloty_wkret: Bleu de Chanel to zapach biznesmena. Każdy gość, którego w życiu poznałem i miał w ch*j siana i ogólnie radził sobie w życiu używał właśnie tego zapachu. Coś w tym musi być.
@zloty_wkret: 1 nosisz zonobijke i sporo złota na sobie i masz wypomadowane włosy lub skórzana kurtkę brodę jeździsz motorem i słuchasz np suzi quattro. 2. Jesteś takim nudnym normikiem 3 nie bardzo znasz się na perfumach a chciałbyś jakoś pachnieć. 4. Podobają ci się chłopaki na siłowni o ty byku ty. 5. Lubisz asapy targety białe koszule i brawurowa jazdę Skoda 1l ewntualnie sprzedaż kredytów. 6 masz jaja jak pomidory
@snickers77: na tagu #rozbiorka Napisz czego szukasz albo zobacz parę ostatnich postów. Dość często ktoś robi duże rozbiórki z najpopularniejszymi perfumami. Policja rozbiórkowa pilnuje cen.
One wszystkie tak pięknie pachną, że najchętniej przygarnąłbym wszystkie, ale niestety tylko na jeden mogę się zdecydować.
Dodam, że to będzie mój pierwszy zakup poważniejszych perfum. Cel jest prosty: ma przyciągnąć laski ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zatem który najlepszy jako pierwszy?
Zatem który najlepszy jako pierwszy?
Komentarz usunięty przez autora
5 jeszcze nie próbowałem.
Zaznaczyłem 2.
Ewentualnie Ultra Male. W sumie ja używam zamiennie, raz UM raz Eros