Wpis z mikrobloga

LADIES AND GENTLEMEN!

Inauguracja #wykopdartsleague już za nami. Mam nadzieję, że dobrze się bawiliście i czekacie z niecierpliwością na kolejne mecze. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Z informacji dobrych - udało się rozegrać wszystkie spotkania bez jakiś większych problemów. Jednak jest jedno ale - i jest to zła informacja. Jeden z Mirków musiał się niestety wycofać z ligi z powodów zdrowotnych. Cała liga życzy Ci powrotu do zdrowia @Chael i czekamy na Ciebie! Więc w związku z tym na razie w grupie C nie będę wpisywał walkowerów w meczu Chaela. Dopiero jeśli się okaże, że nie da rady zagrać przez najbliższy miesiąc, to mecze zostaną wpisane jako 5:0.

Chciałbym przestrzec przed graniem kolejek do przodu - po to wrzucam terminarz i dwie kolejki co tydzień, by się tego trzymać. Nie chcę sytuacji, że ktoś sobie rozgrywa spotkania z 8 kolejki gdy jest czas na 3 i 4. Jeśli wiecie, że nie znajdziecie czasu w następnym tygodniu, to oczywiście możecie rozegrać to spotkanie wcześniej jeśli rywal się zgodzi, jednak wynik wyślijcie mi wtedy, gdy jest czas na te mecze. Bo zrobi się u mnie bałagan. Z góry dziękuję za wyrozumiałość. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tymczasem następne dwie kolejki do rozegrania wyglądają następująco:

Grupa A:

3 kolejka - Krishot pauzuje
PingwinieKolana - dididoox
therealhajto - Emptyy
Kubul - i4004
bury256 - butterfly

4 kolejka - Emptyy pauzuje
therealhajto - PingwinieKolana
dididoox - Kubul
i4004 - bury256
Krishot - butterfly

Grupa B:

3 kolejka - andrzej9008 pauzuje
BlackWatcher - 1964
Bazant77 - alibomaye
GodALLU - buras89
pastor2 - busz
menka

4 kolejka - alibomaye pauzuje
Bazant77 - BlackWatcher
1964 - GodALLU
buras89 - pastor2
andrzej9008 - busz
menka

Grupa C:

3 kolejka - PVMarcinek pauzuje
SzybkiJoe - phillippuss
galvim - roman-cojapacze
Luks
WGS - camefor
Cuoco - Chael

4 kolejka - camefor pauzuje
PVMarcinek - phillippuss
roman-cojapacze - SzybkiJoe
Chael - galvim
Luks
WGS - Cuoco

Czas na rozegranie spotkań to tydzień - do soboty wieczór 23 stycznia.

Dołączam wyniki i obecną sytuację w każdej z grup. I zapraszam na nasze oficjalne strony: Grupa A Grupa B Grupa C

Powodzenia i pozdrawiam!

#dart #darts
camefor - LADIES AND GENTLEMEN! 

Inauguracja #wykopdartsleague już za nami. Mam na...

źródło: comment_1610830431IzgRVRYy1Ur6M81Atcl5pG.jpg

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach