@DonRzoncy: #usunkonto (⌐͡■͜ʖ͡■) próbujesz byc mądry robolu, a potem narzekasz i sie zalisz na portalu ze smiesznymi obrazkami, ze z----------z na minimalnej w fabryce smrodu z kredytem ( ͡°͜ʖ͡°)
@smacznyy: Nie żaliłem się dosłownie, uważam że jestem godnie wynagradzany za pracę którą wykonuję, co nie zmienia faktu że pracuję w fabryce smrodu ( ͡º͜ʖ͡º) Poza tym żal to chleb powszedni rzycia, po co jeszcze się z tym obnosić, innych tłamsić ( ͡°ʖ̯͡°) śmiejmy się, bawmy się, carpe diem
@DonRzoncy: Nie trafiłes, bo dzieckiem nie jestem być może nawet starszy od Ciebie ( ͡~ ͜ʖ͡°) używanie mądrych słów nie zrobi z Ciebie inteligentnego. Zapewne nie masz pojęcia co te słowo imaginacja oznacza ( ͡°͜ʖ͡°) robol nie musi być wykształcony i ale Cie musi dupka piec, że przejmujesz się slowami jakiegoś randoma ze strony ze śmiesznymi obrazkami, żal mi
@DonRzoncy: Dobra #usunkonto chłopcze, nie będę z Tobą dyskutowal, ani czytał twoich wysrywów. Szkoda mi Cie, że stac cie tylko na prace jak to podkreśliles w fabryce smrodu ale cóż. Mogę tylko się litowac do Ciebie ( ͡°ʖ̯͡°)
źródło: comment_1610804099Uj21q1iB0xzSToIkLFWCkA.jpg
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
Imaginacja
rzeczownik, rodzaj żeński
(1.1) wytwór wyobraźni, przedstawienie sobie czegoś
( ͡° ʖ̯ ͡°)