Aktywne Wpisy
Joxek +364
Wczoraj byłem na większym spotkaniu rodzinnym i miałem sytuacje jak z mema ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mój kuzyn rocznik 1991 rok temu wziął ślub i mieszkają we #wroclaw na #wynajem Oboje pracują on w #korposwiat ona jako dietetyczka. No i pewnym momencie na spotkaniu zagaduje do nich ciotka rocznik chyba 1960 z pytaniem czy już mają coś swojego czy dalej wynajmują. No to kuzyn mówi że nie bo
Ludzie to czasem serio debile. Ściemniać osobie która widzi co kupujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ksiegowosc #firma
Oczywiście wszyscy obsrani jak przeczytali bIeMdabLjU i PrZedSięBiOrcA a wystarczyło zrobić minutę
researchu Xdxdxdxdx
Wybacz, że nie zgadlem po tak precyzyjnej wskazówce, typie.
Ale jaki ma to związek?
Masz umowę o usługę ciągłą. Klient zalega z płatnością, co daje ci podstawę do wypowiedzenia umowy, ale ty decydujesz że tak jak autorka tego postu, nie
@Toniejawtedy: Przecież OP (to nie jest autorka, tylko autor - niebieski pasek) ci odpowiedział, że mieli zastrzeżenie co do wstrzymania wykonywania usługi z uwagi na zaległości płatnicze. Zresztą w żadnym miejscu nie ma jakiejkolwiek sugestii, że świadczą usługi w oparciu o umowę bezterminową. Wyjdź już z tych książek, bo studia na
@niochland: to akurat wcale nie muszą być heheszki, dzisiaj biznes w dużej mierze opiera się na długu
OMG. A co to za różnica? Mogą sobie mieć umowę terminową o usługę ciągłą na 12 miesięcy płatna co miesiąc, co to zmienia? To był tylko przykład. Myślisz że co miesiąc z księgowa gość podpisuje umowę zlecenie o rozliczenie?
Komentarz usunięty przez autora
Firma w upadku, pensje zaległe, ale nowa furę sobie kupił. Coś jak w breaking bad.
OP szkaluje przedsiębiorców!one otwórz własną firmeeeee to zobaczysz jak ciężko. Wtedy sam będziesz mógł tyle wyciągać (i oszukiwać innych) !
Uja się znasz robolu. Poczytaj co to lezing!one
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)