Wpis z mikrobloga

@przegraIem_zycie: Adam Małysz przebiegł obok mnie gdy stałem pod barierką na Wielkiej Krokwi,
na Mazurach w kawiarni siedziała obok mnie Dominika Ostałowska z mężem,
na szkolnej wycieczce w sejmie za czasów pierwszego rządu PIS przechodzili obok nas Komorowski i Tusk,
w liceum był u nas na jakiejś prelekcji Roman Kłosowski,
na pasach w Warszawie mijałem się z pogodynką Elżbietą Sommer "chmurką",
aktorka Jolanta Mrotek przykleiła mi na koszulkę naklejkę jakiejś akcji
Mam numer telefonu do Macieja Pertyńskiego i Macieja Zientarskiego, Pertyn kilka razy wiózł mnie jako pasażera, siedziałem przy jednym stoliku na bankiecie z Hołowczycem, stałem obok Richarda Hammonda, prowadziłem spotkanie z Andrzejem Strejlauem i Karoliną Owczarz, rozmawiałem chwile z Makłowiczem i dostałem autograf, piłem z gościem, który był kiedyś na liście Forbsa 100, oprócz tego spotkałem z kilkunastu youtuberów. Znajomy jeździ autem, które kupił od Andrzeja Grabowskiego, a ojciec zna najstarszą córkę
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@przegraIem_zycie: byłem z kumplem na memoriale Wagnera w Płocku i jak wiadomo jak siatkarze wychodzili to ludzie się rzucili na Polaków. A zawodnicy z innych krajów na Lancie wychodzili i nikt nie podbijał, zrobiłem sobie zdjęcie z jakiś siatkarzem z Holandii oraz podbiliśmy po zdjęcie z trenerem Rosji Andriejem Woronkowem. Bo akurat trener i cały sztab szkoleniowy byli na fajce. Zdjęcia nie dał :( Pokazał telefon, na telefonie zdjęcie hostessy i
@przegraIem_zycie: to był chyba 2009 pracowałem na kontrakcie w Chicago jako glazurnik w jednej z tamtejszych siłowni pewnego dnia zacząłem układać ręczniki a jakiś Niemiecki nie wiem to był chyba menadżer zaczął mnie wyzywać pluć na mnie ty #!$%@? polskie zwierzę do mnie mówi i nie zgadniecie kto przyszedł go uspokoić ;)))