Aktywne Wpisy
lunaexoriens +30
"Podobają nam się naturalne kobiety, a nie glonojady", "po co kobiety sobie to robią" itd. A jak kobieta po czterdziestce pokaże się bez makijażu, to nagle piwniczaki odkrywają, że starzenie się istnieje.
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
Kam_sekwaw +103
W Polsce S-klasa sprzedaje się lepiej niż w Wielkiej Brytanii, Kanadzie czy Zjednoczonych Emiratach Arabskich xD.
Ale marża jest marża. ( ͡° ͜ʖ
Z danych IBRM Samar wynika, że w lipcu 2024 r. najczęściej rejestrowanym nowym BMW w Polsce był SUV X5, który kosztuje obecnie minimum 407 tys. zł!
Ale marża jest marża. ( ͡° ͜ʖ
Nie mogę spać. Jest 0:45.
Mija rocznica od śmierci taty.
Po rozwodzie z matką, miał tylko mnie. Moja mama nie interesowala się nim potem. Wiedziałem, że choruje. Wiedziałem, że mogły to być ostatnie jego chwile. Pracowałem pod Monachum i wtedy myślałem - byle do weekendu, w domu zostanę tydzień. Ponaglał mnie czy bym mógł przyjechać szybciej. Teraz, jak czytam te wiadomości, to wiem, że się bał, że się ze mną żegnał.
Gdy dojechałem w sobotę przed południem, nie otworzył mi drzwi. Już nie żył. Po północy miałem ostatni sms od Niego.
Nie mogę sobie tego wybaczyć. On pewnie mi przebaczył, ale mi jest bardzo bardzo ciężko.
#mama #rodzina#swieta #smierc
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6000d89839a6d6000b2d5cd7
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt