Aktywne Wpisy
pierwszynawenus +116
Właśnie ogarnąłem, że dzieciaki we wczesnej podstawówce nie potrafią już używać Windowsa. Nie wiedzą co to są pliki i foldery, nie umieją instalować programów, niektóre nawet mają problem z obsługą myszki. Ogarniają tylko świetnie urządzenia z dotykowym ekranem - smartfony i tablety.
mam_spanko +3
Znam się z różową pół roku, ona wzięła mieszkanie na kredyt i chce żebyśmy razem zamieszkali.
Moje pytanie jest takie: Czy zasadne jest żebym podpisał z nią umowę najmu? Czy wystarczy ustalenie słowne kto ile płaci
Co prawda kochamy się i nie myślimy o rozstaniu, a raczej snujemy wspólną przyszłość no ale jednak jestem ciekawy co by zrobił wykopek
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Moje pytanie jest takie: Czy zasadne jest żebym podpisał z nią umowę najmu? Czy wystarczy ustalenie słowne kto ile płaci
Co prawda kochamy się i nie myślimy o rozstaniu, a raczej snujemy wspólną przyszłość no ale jednak jestem ciekawy co by zrobił wykopek
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Ekstrawertyk: ale dlaczego nie wyjdziesz ze swojej strefy komfortu? Dzisiejszy świat tak działa, nie dostosujesz się to giniesz, słabe jednostki muszą wymrzec
Także ekstrawertyk gdy się go weźmie z jego strefy komfortu: buuu ja tu wariujeje, muszę iść do psychoterapeuty, to są warunki uragajace ludziom, tak się nie da żyć.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@choochoomotherfucker: Podróżowanie akurat działa świetnie, choć lepiej nie ruszać się za granicę.
@Feedersick: Też jestem introwertykiem i zawsze wolałem sam obejrzeć film bez tłumu wokół który siorbie colę, żre popkorn i gada bohaterom co maja robić. Zamiast baseny wolałem jezioro, a zamiast siłki "ile jeszcze masz serii" piwnicę z ławką.
Jestem introwertykiem i po 2 miesiącach home office musiałem wrócić do biura bo w domu zaczął do mnie gadać majonez. Potrzebna jest jakaś równowaga, a nie z jednej skrajności w drugą.
A ekstrawertykom już brak klubów, wielkich imprez itp. przeszkadza ( ͡° ͜ʖ ͡
Imprez też mi trochę szkoda ale podejrzewam że po takiej jednej nocy gdzie zalicza się X różnych klubów miałbym dość na kolejne pół roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wolę bardziej kameralne wydarzenia.
Na siłce nie lubię gdy podczas serii ktoś do mnie zagaduje, albo gdy muszę czekać na sprzęt.