Aktywne Wpisy
Plotkova99 +68
Pochwalę się, zdecydowałam się pójść do psychologa. ALE NA #nfz. Kobietka tak może z 50 lat, pyta po co przyszłam xD no to mówię - bezsenność, brak sił, brak apetytu. Wypytała mnie w godzinę o wszystko. Związki, praca itp. Powiedziała że jej to nie wygląda na depresję tylko jakieś stany lękowe xD. Spytałam czy powinnam brać jakieś leki a ona że musiałbym to przegadać ze specjalistą a doraźnie ziołowe
wykop +13
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
Mamy dla Was kilka ciekawych informacji, a zaczynamy od tej, która na pewno Was zainteresuje – changelog Wykopu w końcu ma swoje dedykowane miejsce! To tutaj na bieżąco będą pojawiać się informacje o wprowadzonych zmianach, poprawkach i nowościach. Nie martwcie się jednak, większe podsumowania nadal będziemy publikować w tradycyjnej formie, więc śledźcie nasze wpisy! (ツ)
A teraz przechodzimy do konkretów – oto, co nowego znajdziecie na Wykopie!
Mamy dla Was kilka ciekawych informacji, a zaczynamy od tej, która na pewno Was zainteresuje – changelog Wykopu w końcu ma swoje dedykowane miejsce! To tutaj na bieżąco będą pojawiać się informacje o wprowadzonych zmianach, poprawkach i nowościach. Nie martwcie się jednak, większe podsumowania nadal będziemy publikować w tradycyjnej formie, więc śledźcie nasze wpisy! (ツ)
A teraz przechodzimy do konkretów – oto, co nowego znajdziecie na Wykopie!
Africa specjalnie dla was. Już 07:02:00, Czwartek, 14 stycznia 2021. Imieniny: Feliksa, Domosława, Niny. Słońce podniesie się dziś o 08:00. Świecić będzie 7 godzin i 51 minut, w zenicie znajdzie się o 11:55 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:51. Ciemna noc zapadnie o 17:18, ale gwiazd można wypatrywać od 16:33.
Cześć! Dzień dobry.
Wczoraj miało miejsce
Dzień dobry:) uśmiech na twarzy, jakiś napój ciepły i pobudzający w dłoni i startujemy z
Dzień dobry (。◕
A na koncercie zespołu Týr w towarzystwie chóru i orkiestry jeden z muzyków grał na blaszanym zlewozmywaku, też kapitalna sprawa. (ʘ‿ʘ)
Tyr z Orkiestrą Symfoniczną Faroe Islands
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Velixowski @Wejszlo @wynalazek_one @zawodowi3c @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @TullamoreD @unizony_czlonek @slabehaslo @Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu @Berkel_88 @bibr @piupiulaserem @Najlepszy_kolega_Damiana
W końcu ktoś do mnie zadzwonił
@omi-omi: gratulejszyns. Preferencje jak u mnie, ja też lubię wszystko sam, jak ten 4 czy tam 6-latek, co się nauczył mówić w domu i podpatrzył dorosłych XD
Także znakomicie Cie rozumiem, ludzie potrafią być strasznym utrapieniem w robocie, a potrafią być aniołem w ludzkiej skórze.
Znowu w Czechowicach. Dużo śniegu,
@Dudus2709 świetne!
@mateosz_inbecki no jest kowalem, przynajmniej swojego losu ¯_(ツ)_/¯
1. w agencji już mają piekło, bo ludzie dzwonią wkurzeni (nie dziwię się)
no dzien dobry dla was ja stalem sobie herbate wypilem obejrzalem sensacie xx wieku troche pamietnikow z wakaci teraz siedze sobie o
@buczubuczu