Ale strasznie nostalgłam. Pamiętam jak byłam mała i kiedy zbierałam się do przedszkola/szkoły to zawsze oglądałam z tatą jedna z naszych ulubionych bajek "kotopies". Pamiętam do dzisiaj jak tata zawsze rano śpiewał tą piosenkę z czołówki ścieląc łóżko: "kot pies. Pies kot. Gdzie jest taki kotopies!" Aż miło tak na serduszku (。◕‿‿◕。) Pamiętam że jescze jedną z naszych wspólnych ulubionych bajek było "Oggy i karaluchy" a najpiękniejsze w tej bajce było to że jak się jechało gdzieś na wakacje za granicę to też ona była i można było spokojnie oglądać bo i tak nie było żadnych dialogów ʕ•ᴥ•ʔ #nostalgia #dziecinstwo #bajki #czujedobrzeczlowiek
MOJ ULUBIONY MOMENT TO JAK ON POKONUJE TEGO POMOCNIKA TEGO ZLEGO!!! I DOSTAJE BUZIAKA OD KSIEZNICZKI I JAK TEN ZLY JEST TAKI MROCZNY I ZLY TO LUBIE TEZ ALBO JAK JEST PODROZ I PO DRODZE SA KLOPOTY TO KOCHAM NAJBARDZIEJ WIECIE CO MNIE ZASKOCZYLO??? JAK TEN ZAWADIAKA TROCHE SIE ZMIEKCZYL!!! TO BYLO #!$%@???? KTORA CZESC LUBICIE NAJBARDZIEJ??? JA TE W KTOREJ DOBRO WALCZY ZE ZLEM I SA ROZNE POSTACIE TYPU DOBRY, ALBO
Teoretycznie każdy bąbel dyskwalifikuje oponę, ale nie mogę nie zapytać wykopowych ekspertów. Opony nie mają nawet miesiąca, ale #!$%@?łem się w dziurę tydzień temu. (╥﹏╥) Jeździć obserwować czy na śmietnik? #opony #pytanie #motoryzacja
Aż miło tak na serduszku (。◕‿‿◕。)
Pamiętam że jescze jedną z naszych wspólnych ulubionych bajek było "Oggy i karaluchy" a najpiękniejsze w tej bajce było to że jak się jechało gdzieś na wakacje za granicę to też ona była i można było spokojnie oglądać bo i tak nie było żadnych dialogów ʕ•ᴥ•ʔ
#nostalgia #dziecinstwo #bajki #czujedobrzeczlowiek
o boże, ile ja się tego z nią naoglądałem i naśpiewałem. xD
I JAK TEN ZLY JEST TAKI MROCZNY I ZLY TO LUBIE TEZ
ALBO JAK JEST PODROZ I PO DRODZE SA KLOPOTY TO KOCHAM NAJBARDZIEJ
WIECIE CO MNIE ZASKOCZYLO??? JAK TEN ZAWADIAKA TROCHE SIE ZMIEKCZYL!!! TO BYLO #!$%@???? KTORA CZESC LUBICIE NAJBARDZIEJ??? JA TE W KTOREJ DOBRO WALCZY ZE ZLEM I SA ROZNE POSTACIE TYPU DOBRY, ALBO