Aktywne Wpisy
Horkheimer +141
Na TVP Info ciągle gadają o Kamali, teraz jest gadka o tym, jakie są ważne głosy kobiet, gdyby głosowały kobiety, to by wygrała Kamala xD i kobiety afroamerykańskie, kobiety latynoskie xDD niech oni się obudzą w końcu
#usa
#usa
jaroty +63
#usa
Jak to jest ze że zawsze na jednego głosują wykształceni z wielkich miast, a na drugiego wsioki, emeryci i bezrobotni xD
To tylko pokazuje że nie liczą się żadne argumenty, tylko najniższy populizm i kreowanie podziałów na naszych i tamtych
Jak to jest ze że zawsze na jednego głosują wykształceni z wielkich miast, a na drugiego wsioki, emeryci i bezrobotni xD
To tylko pokazuje że nie liczą się żadne argumenty, tylko najniższy populizm i kreowanie podziałów na naszych i tamtych
#szczepienia #koronawirus #covid19 #twitter #heheszki
jednak muszę iść prosić się o potwierdzenie do jakiegoś ZUSu, czy PZU, gdzie mi akurat mocno nie jest po drodze, więc tak to odwlekam od paru lat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
ale jeśli urzędnicy państwowi, którzy
@enzojabol: tak jak @kinson pisze - już jest niestabilna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
strach pomyśleć co będzie gdy np milion młodych się na to rzuci w jeden dzień xD
"Tak tylko przypomnę, że łatwa bankowość online powstała z 20+ lat temu"
20 lat temu to ja neta mialem.przez 0202122 albo przez lacze politechniki. A jakies 18 bodajze DSL wiec nie pitol glupot, bankowosc elektroniczna lezala i kwiczala
Obecnie, próg wejścia w nowe technologie jest super niski i nie wymaga ultra wiedzy czy dużych pieniędzy.
Niedługo, brak dostępu do internetu będzie porównywalny do analfabetyzmu w zeszlym stuleciu.
Masz już 20 lat za kilka miesięcy i to że ty nie miałeś internetu szerokopasmowego nie oznacza że go nie było gdyż już wtedy powstawały sieci osiedlowe.
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Inteligo
Sam miałem wtedy już konto w Inteligo bo mieli karty do płatności online których jeszcze starszy bank z e-kontem w 2000 czyli mBank nie miał.
Więc powtarzam, nie gadaj głupot bo tylko się pogrążasz.
@muak47: @prawilnik Przypominam, że 20 lat temu był rok 2001, więc nie było to aż tak dawno. Neostrada wtedy zaczynała pilotażowo, a rok później zaczęła się popularyzować. SDI działało w najlepsze. Ja na wiosce miałem isdn'a za stałą kwotę. Internet normalnie wtedy funkcjonował. Nie
@m0rgi
Panowie przepraszam, moja wina. Bije sie w piers pamiec plata figle. Macie racje w 2001 juz mialem SDI i jakos ten caly internet juz zaczynal dzialac tak jak piszecie. P----------y mi sie daty i cofnelem sie o jedna epoke do czasow jak matka chciala mi wpierdzielic za rachunek od tpsy na net wdzwaniany
Jeszcze raz przepraszam :-)
@muak47: Mógł.