Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirabelki zastanawia mnie pewien fakt.. Mam koleżankę, 23 lata, studiuje, pracuje, jest samodzielna. Ma wielu znajomych, dusza towarzystwa. Jest naprawdę ładną dziewczyną, z pasjami, z fajnym charakterem. Ale od 2 lat jest sama, mimo że próbuje sobie kogoś znaleźć. Jej poprzedni facet to nieudacznik, którego rzuciła. I teraz pytanie brzmi, czy naprawdę ciężko znaleźć sobie faceta obecnie, żyjąc w dużym mieście, który jest chociaż w miarę ogarnięty? Rozmawiałem z nią na ten temat, bo to naprawdę dobra znajoma, otwarta, to wg. mnie naprawdę nie ma dużych wymagań od faceta i nie szuka chada, tylko normalnego faceta, a mimo to jest sama. Może to głupio zabrzmi, ale sam bym chętnie z nią spróbował, gdyby nie moje s----------e i fakt, że w razie "w" nie chciałbym tracić znajomości z nią bo znamy się już dobre 10 lat.

#zwiazki #rozowepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ffaf469b30212000a353990
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

OP: @ImYourPastClaire jasne, sam tak podchodziłem jakiś czas, po 2 latach jak się zmieniłem to mi przestała odpowiadać, ale raz, że strach przed samotnością, dwa że nie chciało mi się zaczynać od nowa, sentyment, ostatecznie mnie zostawiła, co było najlepszą wiadomością dla mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Bellie no nie wiem, ja mieszkałem na wsi, wielu moich znajomych też, a teraz nikt nie myśli o powrocie na wieś.

@
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@AnonimoweMirkoWyznania: jeśli ogarnięty to taki co ma własne mieszkanie na osiedlu deweloperskim i furę za co najmniej 100k, a do tego najlepiej własną firmę i studia, to faktycznie niewielu jest ogarniętych facetów w wieku 23-25 lat ( ʖ̯)
  • Odpowiedz
Rozejrzyj się po związkach znajomych, większość jest ze sobą z braku laku,

@ImYourPastClaire: oj jak bardzo prawdziwe.... jeden znajomy ostatnio do mnie" w sumie nie wiem czemu z nia jestem"
Inny jeszcze kumpel "ania (obecna dziewczyna)nie jest w moim typie wogole"
Część znajomych to są ze swoimi od liceum i jedna dziewczyna ostatnio przy swoimchlopaku "jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma" niby w
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: masz tak mózg zalany białą substancją, że nawet nie będę Ci tłumaczył.
"Facet powinien tylko o siebie troche zadbać i mieć dobrą pracę" xDDDDDDD Co, żeby utrzymywać księżniczke?
"Facet ma łatwiejsze zadanie w znalezieniu kobiety do związku" xDDDDDDD Serio, wejść na tinder i wybrać jednego ze 100 to trudne zadanie xD?
Wyjdź z tego portalu i nie wracaj.
  • Odpowiedz
OP: @shaelix92: nie, żeby nie żyć jak żebrak. I tak jak napisałem, nigdy nie szukałem różowej na jakichś apkach, stąd pewnie moje postrzegania świata. Ja napisałem o ogarniętym facecie, nie o pierwszym lepszym. Ty również chyba szukasz/masz kobietę która spełnia Twoje wymagania, a nie jest bo jest..

@Kalafior_Krzys_2 tak, już napisałem to, że być może macie racje, bo nie znam jej od tej strony.

@szpongiel ogarnięty, to taki
  • Odpowiedz
@Arkos12: podsumowane i trafione w punkt.
Jak można wymagać od kogoś żeby zarabiał o wiele więcej niż samemu się zarabia ? Tego nigdy nie ogarniam.
A to że zarabiam 15k, to logiczne że nie będę wymagał tego od swojej partnerki (są różne sytuacje w życiu, są inne ważniejsze rzeczy niż to ile w danej chwili się zarabia). Ale też nie zezwole na to żeby taka osoba usiadła na dupie i żyła na mój
  • Odpowiedz
@Bellie: wieś nie jest dobrym rozwiąznaiem w fazie rozwoju bo za dużo czasu musisz poświęcić na dojazd/przyjazd. Pewnie trzeba by rozróżnić wieś na obrzerzach miastaa a wieś w Pccimiu dolnym na zadupiu 100km od cywilizacji.
  • Odpowiedz
@Arkos12: też się zgadzam ¯\_(ツ)_/¯ Po prostu związek powinien być zawarty między ludźmi o podobnym statusie materialnym (podobnych zarobkach). Nawet jakieś badania były, że taki związek ma największe szanse na przetrwanie.
  • Odpowiedz