Taaa albo "może byś zadzwonił sam", trzeba było ruszyć głową przy wychowaniu zamiast paskiem
@xsnm: To, że ci ojciec przyłożył pasem w dupę bo coś źle zrobiłeś nie oznacza, że jest złym człowiekiem z którym teraz nie powinieneś utrzymywać kontaktów. Jedynymi z-----i jest właśnie to pokolenie, które uważa się za wielce pokrzywdzonych bo matka raz mordę wydarła.
@ethics: @Jednorenki_Bandyta: W tym przypadku użyłem paska bo jest na memie, a ogólnie to jeżeli mówimy o jednorazowym przypadku to nie, ale jeżeli to się powtarza to tak, jest złym człowiekiem skoro potrafi używać tylko argumentu siły :)
@enforcer: na mnie rodzice nawet nigdy głosu nie podnieśli, ale pamiętam jak uciekałam do babci, gdy rodzice wracali z wywiadówki mojego starszego brata i ojciec szykował już pasek. Masakra, mam dreszcze jak to wspominam i współczuję wszystkim, którzy mają takie traumy. ( ͡°ʖ̯͡°)
źródło: comment_1610088127nVOwBWE4u0fBELe6NLU3FQ.jpg
PobierzTaaa albo "może byś zadzwonił sam", trzeba było ruszyć głową przy wychowaniu zamiast paskiem
Komentarz usunięty przez autora
@xsnm: To, że ci ojciec przyłożył pasem w dupę bo coś źle zrobiłeś nie oznacza, że jest złym człowiekiem z którym teraz nie powinieneś utrzymywać kontaktów. Jedynymi z-----i jest właśnie to pokolenie, które uważa się za wielce pokrzywdzonych bo matka raz mordę wydarła.
@ethics: Właśnie, że jest. Ponieważ jeżeli bije swoje dzieci, to nigdy nie powinien ich mieć.
W tym przypadku użyłem paska bo jest na memie, a ogólnie to jeżeli mówimy o jednorazowym przypadku to nie, ale jeżeli to się powtarza to tak, jest złym człowiekiem skoro potrafi używać tylko argumentu siły :)
@xsnm: A według mnie nawet jednorazowy przypadek to i tak o jeden raz za dużo.
Każdy ma słabości, nie usprawiedliwiam czynu
Przeczytaj raz jeszcze co napisałem bo chyba nie zrozumiałaś, a wysryw mega długi xd
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1610130063WgBrHLlqPqz02phyGEWz3I.jpg
Pobierz@enforcer: ja dostawalem i mam tu konto. Przyszloby XD