Wpis z mikrobloga

  • 0
#pizza potrzebuje jakiegoś protipa do pizzy domowej. Jak piekę swoją to po wyjęciu kawałka składniki spadają. Sos robie z koncentratu i przypraw. Co zrobić żeby się to trzymało kupy??
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@delyr: po pierwsze to sos zrób prawilnie z pomidorów a nie jakiegoś koncentratu a po drugie ser idzie na spód a nie na górę ( )
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@delyr: cumpel wyżej Cię nie zawołał
@LifeArtist: pulpa spoko, ale jak już robić coś samemu to samemu :) Mojego sosu nie przebijesz, ale trzeba mieć dwa garnki, blender i trochę cierpliwości :)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@LifeArtist: jasne :) w sumie to sam robię pulpę, ale osobno też z cebuli. Blenduję, mieszam, doprawiam lekko octem balsamicznym, ziołami, osobiście dodaję jeszcze ostrego sosu też mojej produkcji i gotowe :) Mogę kiedyś rozpisać przepisy :)
  • Odpowiedz