Wpis z mikrobloga

Jak ja k---a gardzę MLMowcami to głowa mała.

Wstawiłam na jakąś grupkę dla biznesowych kobiet ogłoszenie, że zajmę się prowadzeniem profili w mediach społecznościowych i kampaniami płatnymi. Napisało chyba z 70 lasek żebym wysłała im ofertę.
No i napisała do mnie na priv starsza pani, że ma dla mnie miejsce w projekce e-commerce ze stałym dochodem. Mówię super, tego właśnie teraz potrzebuję. Umówiłyśmy się na spotkanie na Zoomie, a ta mi z kolagenami naturalnymi wyjeżdża xD
Zapytałam ją czy przez dalszą część spotkania będzie mi wciskała MLM, bo jak tak to ja się rozłączam. No i rozłączyłam się.

Ci ludzie mają g---o zamiast mózgu. Plus jak się zgadzasz.

#marketing #mlm
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@send_nudles: Pracuję w ecommerce od kilku lat i jeden znajomy o tym się dowiedział. Naciskał żebym był, bo ma mega ekstra b---ę... rewolucję, zatrzęsie rynkiem... no dobra to wpadnę na zooma, a tam souvie vire czy jak to się pisze ( ͡° ʖ̯ ͡°). Żenadłem.
Wiem, że trochę jeleni nagonił i miał jeden z najlepszych utargów w powiecie/gminie, dlatego ma od nich dość dobre auto w
  • Odpowiedz
W zasadzie wszystko już zostało powiedziane, często te osoby wciskają te gówniane produkty (bo są gówniane) swoim rodzinom i najbliższym bo nikt inny tego nie chce kupić. Także trochę lipa, że zarabiają i wciskają syf bliskim osobom No i do tego ciągle chwalenie się, że nie jest się na etacie xD
  • Odpowiedz
@send_nudles: MLMowcy to podludzie, najgorzej jak taki się uczepi i nie potrafi przyjąć odmowy.

to k---a siedź w tej robocie do końca życia i z---------j na swojego szefa, a ja w tym czasie drink z parasolką i będę żył jak król.

Mi jeden to nawet zaoferował "przeskoczenie kilku szczebli bo takie dobre ziomki jesteśmy"(co z tego, że parę lat nie rozmawialiśmy) Wystarczy że mój wkład własny wyniesie 2000 DOLARÓW bo
mirun1717 - @send_nudles: MLMowcy to podludzie, najgorzej jak taki się uczepi i nie p...

źródło: comment_160985860585E534JqguK9fH1w0bUyIv.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@send_nudles: Do mnie napisał kiedyś znajomy wychwalając, wysyłając zdjęcia jak to siedzą na kamerkach i jak to poważnie wyglądają, swoją wiadomość skończył na tekście i linku opisanego „musisz wejść w ciągu 24 godzin, bo to ograniczona oferta” a filmik z linku miał 2 lata xD
  • Odpowiedz
@MechanicznaPitaja: Ciemny lud podąża za autorytetem. W USA prezydentem został MLMowiec (Trump), a ministrą edukacji została typka (DeVos) z rodziny największych MLMowych piramidziarzy na świecie. Na stronie polskiego UOKIK nie dostaniesz żadnego ostrzeżenia przed MLM. A minister Morawiecki promuje jeden z MLMów.

@renalum: wow nie wiedziałem o tym
  • Odpowiedz
Sprzedajesz jakieś g---o - środki czystości, perfumy, cokolwiek. Z tego co zarobisz leci prowizja do tego, kto Cię zwerbował, tego kto zwerbował jego i tak dalej. Na samej górze jest typ, który nie robi nic, tylko ma swoje minionki, które na niego pracują.

@Onomastyka: niby tak ale nie do końca. W takiej formie byłby to zwykły handel, akwizycja jak zwał. MLM polega na szkoleniach i couchingu "możesz wszystko". Na samym
  • Odpowiedz
@send_nudles: Jeszcze kilka lat temu na studiach, jedem ziomeczek bawił sie w MLM. Starał zaprosić się mnie na "spotkanie biznesowe", jednak z góry odpuscilem. Drugi kumpel dał się namówić - ten go zaprosił na spotkanie w galerii handlowej na kawę (do której trzeba bylo jechac 30 minut tramwajem) - zeby wraz ze swoim partnerem biznesowym przedstawić udział w biznesie. Ofc to był hardy mlm. Oboje 'biznesmeni' w garniturach. Po wszystkim
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@send_nudles: mnie jakaś znajoma dodała na grupkę o kosmetykach, które sprzedaje. Pod każdym postem pierdyliard wychwalających pod niebiosa komentarzy. Wszystkie pisane przez inne osoby z mlm. To wygląda jak lizanie własnych jaj. Oni serio myślą, że tego nie widać?

@saskiaa: ty się nie złapiesz, sto innych osób się nie złapie ale dwóch, trzech frajerów znajdą.
  • Odpowiedz