Wpis z mikrobloga

Na wykopie tradycyjnie podzial na prawo i lewo, nawet w kontekscie nepotyzmu i wpychania sie w kolejke do szczepien. W normalnym kraju takich zlodziei jak janda, zborowski, miller itd. się piętnuje. U nas znajduje sie jakas grupa oszolomow, ktora bedzie ich bronic, a nawet robic z nich ofiary jakiegos spisku (tomek lis). Wczoraj sie smiejesz z foliarzy, dzisiaj sam sie nim stajesz. Raz walczysz o rownosc i sprawielidowosc, raz kradniesz szczepionki ludziom, ktorzy mieli do nich pierwszenstwo.
#covid19 #covid20 #szczepienia #szczepionki #koronawirus #oszukujo #afera #bekazewszystkich
  • 12
@NaczelnyWoody to tak w nawiazaniu do teorii spiskowych o tym propagowaniu szczepien? Cala ta teoria sie kupy nie trzyma, aktorzyny sami sie gubia w swoich wlasnych zeznaniach, WUM wszystko neguje (a moze to taka doskonala akcja, ze nawet WUM nie widzial...)

A morawiecki to inna historia, jego tez trzeba rozliczyc, chociaz malo ma to wspolnego z moim wpisem.
@Niedozdarcia2 i do akcji wybrali Miszczaka... Swietny wybor, pewnie przekonal miliony Polakow do szczepien. Nie oszukujmy sie, antyszczepionkowcy to szczegolna grupa ludzi. Ich przekona janda? Miszczak? Zeby to mialo sens, to powinien byc np. jakis pilkarz.

Po drugie - sami ci celebryci nie wiedza co mowia. Co chwile zmieniaja zdanie, Zborowski (swoja droga lubilem tego aktora...) sam wskazal jande. Rektor WUM o niczym nie mial pojecia, rzad twierdzi, ze rowniez nic nie
@SiemaNagor: WUM nie wiedział? To znaczy, że ich stronę internetową przejęły służby :)
"Zgodnie z sugestią NFZ szczepieniami w dniu dzisiejszym objęto też szereg osób ze świata kultury m.in. aktorów, kompozytorów, reżyserów, którzy będą promować w Polsce ideę szczepień przeciw COVID-19."
https://www.wum.edu.pl/node/15357

Może właśnie dlatego akcję przeprowadzono bez udziału kamer, żeby nie było zarzutu, że znani reklamują produkt leczniczy.

Ciekawa akcja, nikt nic nie wie, nikt nic nie widział, ale plebs
@Niedozdarcia2 co rozumiesz przez WUM? Ja pisalem o rektorze.

Poza tym jak sam wkleiles link, takie praktyki sa zabronione. Dodatkowo - kim jest miszczak? Cala rodzina krysi jandy byla na tej liscie 18 osob? Miller? Zbyt slaby dobor osob jesli miala to byc rzeczywiscie zorganizowana akcja. Zamiast zachecac do szczepien wywolala tylko afere i kolejne podzialy spoleczne.

No ale najwazniejsze, ze ci co walczyli o rownosc i sprawiedliwosc zostali sprawiedliwie zaszczepieni poza
@SiemaNagor: Ja pozostanę na swoim stanowisku, że to celowa robota i celowo wywołana gówno burza. Właśnie udowadniasz, że przyniosła zamierzony skutek :) Jest głośno i pozytywnie dla tego produktu - wszyscy się o niego biją po cichu :) Teraz wszyscy będą czekać kiedy ujawnią się kolejni "uprzywilejowani". Dobry PR :)
@Niedozdarcia2 no na pewno nie jest to przypadkowa robota, skoro janda wydzwaniala po swoich kolegach namawiajac ich do szczepienia - skads miala do nich dostep. Swiadomie wcisnela ich przed tych najbardziej narazonych, zero przypadku. To mnie boli. Ta hipokryzja i dwulicowosc jandy. Ktos ja zmusil do namawiania swojej kasty? Nie mogla odmowic? Nieee, takiej szansy sie nie marnuje. Dlaczego mam byc jak inni skoro moge miec cos poza kolejka? A, ze przeze
To niczego nie wyjaśnia.

@Niedozdarcia2: https://www.polskieradio24.pl/5/1222/Artykul/2651668,Znamy-nazwisko-kolejnej-celebrytki-ktora-zaszczepila-sie-poza-kolejnoscia-To-partnerka-Miszczaka

Laska miszczaka, 40 lat, teoria jakby to miała być akcja propagująca szczepienia się kruszy - to nepotyzm i hipokryzja na najwyższym poziomie

https://wiadomosci.wp.pl/czy-celebryci-przyjda-po-druga-dawke-kulisy-afery-ze-szczepieniami-poza-kolejnoscia-6593256723409696a

Tutaj z kolei słowa bardziej wiarygodne niż 4 różne wersje naszych gwiazdek za 5 zł

Wśród osób zaszczepionych na WUM jest również prezes znanej sieci kawiarni w Polsce, a także jego 20-letni syn. Jedna ze wspomnianych już gwiazd wzięła udział w szczepieniu