Ja #!$%@? jak można być takim obrzydliwym spermiarzem bez odrobiny szacunku do siebie XD Najbardziej w wizji śmierci boje się że kiedyś się odrodzę jako właśnie taki spermiarz i nawet nie będę tego świadomy... #patologiazewsi #spermiarzalert #blackpill #przegryw #logikaniebieskichpaskow
@Liamdot: Ale dla takich jak ty tez powinny być zamknięte pokoje czemu cię interesuje jego spermiarstwo czy w ogóle co innego związanego z obcymi ci ludźmi weź żyje sobie swoim życiem a nie innych ¯_(ツ)_/¯
@Babazkebaba: Ciebie też na leczenie trzeba wysłać bo widzę że za zdjęcie kawałka cipy to byś do połowy wykopków napisał a połowa Twoich postów to podniecanie się kawałkiem kobiecego ciała niedostępnego dla Ciebie XD NA LECZENIE
@Liamdot: No ja wiem ale popatrz jak wiele różnych #!$%@?ów łazi po tej ziemi interesując się nimi i tracąc na nich czas tak naprawdę marnujesz swoje życie na bezcelową pisaninę o #!$%@? ( ͡°͜ʖ͡°) ja to jak widzę takich czy innych kasztanów prychnę i idę dalej bo nie zasługują na uwagę większą niż ta
@Liamdot: To ze cycka lubię se zobaczyć nie oznacza ze interesuje się życiem spermiarzy xD a ty widzę ze brniesz i kopiesz u mnie na profilu znowu marnujesz żywot ( ͡°͜ʖ͡°)
@Babazkebaba: patrzcie na spermiarza XD Ktoś na wykopie publikuje zdjęcia baby z rozłożonymi nogami ale zakrywa cipę emotikonem a ten psychicznie już nie może tego znieść że zakryte cipsko i głowa mu paruje XD wpisz se #!$%@? w google praktycznie każda wygląda tak samo.L E C Z E N I E
czy to tylko u mnie tak czy jest jakiś trend, że faceci nie chcą już latać za kobietami? czyżby kropla drąży skalę i powtarzanie w kółko #blackpill zasady daje rezultat? nie ma nic lepszego niż cieszyć się spokojem i nie uganiać się za #p0lka drącą mordę gdy tylko coś jej nie pasuje.
#patologiazewsi #spermiarzalert #blackpill #przegryw #logikaniebieskichpaskow
Komentarz usunięty przez autora