Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +5
ile razy rzygaliscie z powodu upojenia alkoholowego
ale tak bezposrednio po, na kacu sie nie liczy
ja tylko 2 i to bylo okropne doswiadczenie
ale tak bezposrednio po, na kacu sie nie liczy
ja tylko 2 i to bylo okropne doswiadczenie

Runaway28 +5
#przegryw jest piwo są ciperki można dalej wegetować...
źródło: PXL_20240225_014315982
Pobierz

To wy jesteście winni rozpadu Neuropy na Wykopie. Wy razem z waszymi przydupasami, zaślepionymi mirkami którzy idą za wami bo myślą że macie rację. Bo haha Nox, haha komuniści, haha rasizm. Neuropa była domem lewicy. Czy byłeś bliżej centrum, czy byłeś komunistą - byłeś z neuropy. Graliśmy w jednej drużynie. Zniszczyliście to. Od tygodni szczuliście Noxa, od kilku dni chcecie zaszczuć mnie. Bo nie jestem neuropkiem. Bo mam zbyt lewicowe poglądy. I mówią to centryści, którzy nie wiadomo po co udając lewicowców weszli do domu neuropy. Nox już raz wcześniej prawie się złamał. Ja tak łatwo wam się nie dam. Wzięci nie wiadomo skąd, niby neuropejczycy, których bawi rasizm, którzy sprzeciwiają się podatkom, którzy nienawidzą komunizmu i twierdzą, że był kiedyś takowy w Polsce. Wykop nie będzie już taki sam. Zrobiliście sobie kółko wzajemnej adoracji, które was zniszczy.
#oswiadczenie #neuropa #bekazprawakow #antykapitalizm
W domu wszyscy zdrowi?
Komentarz usunięty przez autora
@screenshot: kim był nox to wiem, ale akurat z tym rigczowym to bym się nie rozpędzał. Pytam o OPa, bo nie kumam czemu jakiś totalny noname i newfag pisze jaka neuropa być powinna xd